Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2009

ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ 15ΧΡΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Υπερέβαλε εαυτόν δικυκλιστής αστυνομικός που καταγγέλλεται ότι …εισέβαλε σε αστικό λεωφορείο για να συλλάβει 15χρονο μαθητή, ο οποίος νωρίτερα είχε προβεί σε άσεμνη χειρονομία σε βάρος του. Άλλοι μαθητές που επέβαιναν στο λεωφορείο υπέστησαν σοκ, όπως αναφέρουν, αφού ο αστυνομικός άρπαξε τον 15χρονο για να τον βγάλει έξω και να τον οδηγήσει τελικά στο αστυνομικό τμήμα. Αν και ο μαθητής ζήτησε συγνώμη, ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για εξύβριση.

Το περιστατικό έχει αναστατώσει την οικογένεια του ανήλικου, συμμαθητές και καθηγητές αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου όπου φοιτά ο μαθητής. Από την πλευρά τους υπάρχει έντονη διαμαρτυρία για στην στάση και συμπεριφορά του αστυνομικού, καθώς όπως υποστηρίζουν έδρασε με πολύ άσχημο τρόπο για ένα συμβάν που θα μπορούσε να το χειριστεί εντελώς διαφορετικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε να κάνει με έναν ανήλικο.

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής
στη Λ. 62 Μαρτύρων.

Ο 15χρονος που είναι μαθητής Λυκείου μαζί με άλλους μαθητές επέβαινε σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ.
Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλονται, ο 15χρονος που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα έκανε μία άσεμνη χειρονομία-πιθανόν να είπε και κάποια βρισιά-κοιτάζοντας προς το μέρος δύο δικυκλιστών αστυνομικών. Έγινε αντιληπτός από τους ένστολους που φέρεται να ακολούθησαν το λεωφορείο. Όπως ανέφεραν επιβάτεςο ένας εκ των δύο αστυνομικών μπήκε στο λεωφορείο, προσέγγισε τον 15χρονο και τον έβγαλε έξω. Μαθητές που ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι πανικοβλήθηκαν καθώς δεν γνώριζαν τι έχει συμβεί. «Το σκηνικό ήταν πολύ άσχημο. Ούτε την τσάντα του δεν πρόλαβε να πάρει ο μαθητής» ανέφερε μία μαθήτρια που βρισκόταν κοντά.
Ο 15χρονος οδηγήθηκε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου όπου λίγο αργότερα κατέφθασαν και οι γονείς του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 15χρονος φέρεται να ζήτησε συγνώμη για την άσεμνη χειρονομία, υποστήριξε ωστόσο ότι δεν αφορούσε τους ένστολους αλλά απευθυνόταν σε άτομο που οι δύο αστυνομικοί ήλεγχαν τροχονομικά. Αξιωματικός της υπηρεσίας ανέφερε στην «Π» ότι προφορικά ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι με την κίνηση που έκανε ήθελε να καταδείξει ότι ο ελεγχόμενος την «είχε άσχημα».
Αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο δικυκλιστής συνάδελφος τους θεωρεί ότι η χειρονομία απευθυνόταν σε εκείνον, γεγονός που τον προσέβαλε καθώς έγινε δημόσια ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε υπηρεσία.
«Ο αστυνομικός συμπεριφέρθηκε λες και είχε να αντιμετωπίσει έναν κακοποιό. Ο συλληφθείς είναι 15 ετών. Μπορεί να φέρθηκε επιπόλαια όμως πρόκειται για ένα παιδί. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Και μόνο που εισέβαλε μέσα στο λεωφορείο για να συλλάβει τον «κακούργο» λέει πολλά» ανέφερε στην «Π» άτομο που ήταν παρών στο περιστατικό. Με εισαγγελική εντολή ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να απολογηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης παρουσία δικηγόρου.

Ακόμα να του δώσουν παράσημο ανδρείας; Ο αστυνομικός έδειξε απαράμιλλο θάρρος να μπει μέσα σε λεωφορείο με τόσους εγκληματίες. Ξεφτίλες…

sofoscrete.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2009

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εμεις παιδια ειμασταν
αλλα τετοιες μαλακιες δεν καναμε.

και μαλιστα παιδια που το ελεγε η ψυχη μας
οχι μαμοθρεφτα της αστικης ταξης

Ανώνυμος είπε...

Αφού η οικογένειά του όπως φαίνεται δεν του το είχε εξηγήσει, ευκαιρία γιά τον 15χρονο να μάθει ότι οι διάφορες πράξεις έχουν και συνέπειες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΖΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

banksy lovers είπε...

ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.... Ε ΡΕ ΠΑΣΣΑΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μαλακια του πιτσιρικου. Καθαρα.
Σε αυτη τη χωρα δεν σεβομαστε ουτε αυτους που πληρωνουμε. Ο αστυνομικος ειναι υπαλληλος μας.

Ανώνυμος είπε...

banksy lovers
Ε ΡΕ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ.
Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΟΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΣΙΩΣΑΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΥΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αρε prezzaki τελικά κάτι ξέρεις που γράφεις μαλακίες για να σε διαβλαζει ο κόσμος!!Τελικά μου φαίνεται ότι είσαι εσύ η παρωδία του http://frezatv.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΥΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα.Σε διαβάζουν πολλοί μπάτσοι.Λυπήσου τη ψυχολογία τους.Κι αυτοί απο κώλο μαϊμούς βγήκαν και νόμιζαν ότι θα ναι πρότυπο για τα παιδιά της επαρχίας

Ανώνυμος είπε...

THE GAME IS OVER
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΠΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΙΦΙΟΥ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

THE GAME IS OVER.....

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθει το τσογλανάκι , να μάθει τρόπους!!!
Προφανώς ήθελε να κάνει τον μαγκάκο στους φίλους του!!!
Και μεις υπήρξαμε μικροί , αλλά είχαμε κάποιο σεβασμό σε μεγαλύτερους!!!
Τα σημερινά μαλακισμένα έχουν ξεφύγει εντελώς! Καιρός ν' αλλάξει σιγά σιγά!
Πρέζα ... όλο το σχόλιό σου είναι μια μαλακία και μισή!!!

warrel 29 είπε...

Xouligans tou pliktrologiou dn ftaime emeis an i monadiki fwto pou exete apo tn trihmeri einai na sas kratane 5 mantraxaloi ena defterolepto prin sas riksoun stn pisina mprosta sta koritsia.
Genikotera kathisterimena kai kakomoira athrwpakia voulwste kai synexiste na zeite sthn mizeria sas.

Ανώνυμος είπε...

warrel 29 den ftaime emeis pou perases asxima paidika xronia sto sxoleio !!!
Ekei gnorises tin apoksenosi , tin koroidia kai ton proktiko erota stis toualetes!
Einai fusiko na exeis apothimena kai na kaneis kai su kolodaxtula se olous mesa apo to amaksi sou!
Me tis ugeies sou , MALAKA tou pliktrologiou!!!

tsopanis είπε...

O warrel29 exei dikio. Ti paei na pei "kai emeis paidia eimastan alla dn kaname etsi" ???

Gia paidi 15 eton milame. alla ti na peis. Kapoioi astinomikoi asxolountai kai me tetoia themata giati mexri ekei mporoun na ftasoun. oxi oti osoi exoun pei tin gnomi tous edo mesa mporoun na katalaboun kai kati perissotero apo auton....

Lipamai gia tous Ellines pou zoun kai skeftontai me autous tous tropous...

Bravo loipon ston magka astinomiko. na sinexisei loipon etsi tin kariera tou me silipseis 15 xronon giati tou ekanan xeironomia kai pou kserete. Isos aurio methaurio na arpaksei kai to diko sas paidaki giati tolmise apla kai mono na ton koitaksei me lathos tropo.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε κωλομπατσόνια, τις μαγκιές σας σε κανα πιτσιρικά, σε κανα μετανάστη ΜΟΝΟ!

και όταν παίζει κανα σοβαρό περιστατικό:
ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένας 15χρονος έχει μάθει ότι όλα επιτρέπονται, σίγουρα όταν βρει ευκαιρία δεν θα περιοριστεί σε μιά απλή χειρονομία. Ίσως πετάξει καμιά πέτρα ή σπάσει ένα αυτοκίνητο, γιά να δείξει πόσο ''μάγκας'' είναι. Ίσως έχει ήδη δείξει δείγματα παρόμοιας συμπεριφοράς, σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Κακή τύχη γι' αυτόν που ο αστυνομικός μπορούσε.

Ανώνυμος είπε...

ή είστε εντελώς ηλίθιοι ή είστε μπάτσοι (που το ένα δεν αποκλείει το άλλο φυσικά). Αντί να ασχολούνται με κανέναν πραγματικό εγκληματία ασχολούνται με τα πιτσιρίκια γιατί μόνο εκεί τους παίρνει κ κάνουν μαγκιές. Αν ήταν στο λεωφορείο τίποτα χούλιγκαν του ΠΑΟΚ του ΟΣΦΠ θα έμπαινε μέσα;;; Δε νομίζω... Τι μαγκιές εκεί που πρέπει όχι στα παιδάκια. Κ τι έγινε που του κανε μια χειρονομία δηλαδή; Όταν αυτοί σκοτώνουν 15χρονα όμως δε σας νοιάζει αρκεί να μη τους κάνουν καμια χειρονομία. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ; Εξαιρώ μόνο όσους το κάνουν από καθαρή ανάγκη επειδή δε μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο και τα βλαχαδερά στα βουνά που ζούνε στο 1950 κ διαβάζουνε σαν τρελά για να γίνουν μπάτσοι στην Αθήνα κ να ξεφύγουν απ'την τυρίλα.
- Απομάκρυνση αστυνομικών δυνάμεων από τα Εξάρχεια
- Ψυχολογική αξιολόγηση κ απόλυση όσων δεν είναι καλά
- Καλύτερη εκπαίδευση
- Να σταματήσουν οι συλλήψεις για ψύλλου πήδημα. Οι φυλακές είναι για βιαστές, δολοφόνους, παιδεραστές, κλέφτες δημοσίου χρήματος κλπ όχι για κάποιον που έκανε 1 χειρονομία ή χρωστάει 100 ευρώ στο ΙΚΑ. Έλεος πια

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!!!ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ..ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ...ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝ ΕΤΗ 2009 ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ. ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙ; ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ, Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ. ΑΝΟΙΞΕ Κ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ Κ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ IQ. Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ Κ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Κ ΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ) ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

3:06, αν εσένα δεν σε πειράζει να κάνει χειρονομίες και να σπάει το δικό σου παιδί, κανείς νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα, αρκεί να κάνει τις χειρονομίες σε σένα και να σπάει τα πράγματα που έχετε στο σπίτι σας. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, ο 15χρονος έκανε το μάγκα εκ του ασφαλούς. Αν είχε περάσει από το μυαλό του ότι ο αστυνομικός θα ανέβαινε στο λεωφορείο, δε θα έκανε απολύτως τίποτα.