Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2009

ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΑ 17ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ....

Στον αέρα έχουν μείνει 17 δρομολόγια κυρίως επιδοτούμενα ενώ σε 15 ημέρες, την 1η Νοεμβρίου, αρχίζει η νέα δρομολογιακή περίοδος.
Πρόκειται για προορισμούς στις Δυτικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώ κύκλοι της ακτοπλοϊας επεσήμαναν ότι μετά τις εκλογές και επί τρεις εβδομάδες οι ακτοπλόοι δεν έχουν συνομιλητή από την κυβέρνηση:

«Δεν ξέρουμε με ποιόν να συζητήσουμε. Και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν» επεσήμαναν: «Μας παίρνουν από τα νησιά και μας ρωτάνε τι θα κάνουμε με τα δρομολόγια. Επίσης, μας πήραν από το υπουργείο και μας ζήτησαν τα δρομολόγια. Όταν τους είπαμε ότι τα έχουμε καταθέσει μας είπαν ότι δεν τα έχουν και ζήτησαν να κάνουμε καινούργια δημόσια διαβούλευση».
Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι το ζήτημα είναι εάν η ακτοπλοϊα έχει συνομιλητή, καθώς υπάρχουν λειτουργίες που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει.
«Και αυτό θα πρέπει να γίνει σύντομα», τονίζουν χαρακτηριστικά…

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ;;;
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΈΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: