Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009

ΦΥΛΑΚΙΣΗ 18 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ....

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών καταδικάστηκε Βρετανός ο οποίος έδωσε σε ένα τρίχρονο κοριτσάκι να καπνίσει τσιγάρο ενώ άλλο παιδί την φωτογράφιζε.
Ο 31χρονος Γκρέιμι Κονρόι έδωσε ένα αναμμένο τσιγάρο στο κοριτσάκι και το ενθάρρυνε να καπνίσει τον καπνό όπως ανακοινώθηκε στο δικαστήριο. Την ίδια ώρα έβαλε ένα 14χρονο παιδί να φωτογραφήσει το περιστατικό με ένα κινητό.

Ένας 16χρονος που παρακολουθούσε τη σκηνή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, όπου τον συνέλαβε. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο μάρτυρας στο δικαστήριο “ κάπνισε το τσιγάρο και έβαλε το αποτσίγαρο σε τασάκι” ενώ “ το κοριτσάκι ζήτησε ένα δεύτερο τσιγάρο και όταν ο Κονρόι της είπε ότι είναι αρκετό το ένα άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα να της δώσει άλλο ένα το οποίο κάπνισε κανονικά και φαινόταν σαν να κάπνιζε από πριν”.
Ο Κονρόι αναγνώρισε ότι εξέθεσε ένα ανήλικο σε κίνδυνο με πιθανές επιπτώσεις για την υγεία του και ο δικαστής από τη μεριά του ανέφερε πως περιμένει από αυτόν να αντιληφθεί πως αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου αστείο.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ..
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε γαμιά προτεβουσιάνε εσυ! "ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ" λές κι εδω ειμαστε κατωτεροι ή εχουμε λιγότερο μυαλο...

μήπως να το ξανασκεφτείς; λεω μηπως... τι αέρα αναπνέουμε εδω και τι αέρα εσυ μεσα στην βρώμα των 7 εκατομυριων;

ποιος το εχει καψει ποιο πολυ;

οσο για την ιστορια... απαράδεκτο!