Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2009

ΑΛΛΕΣ 200 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ Η SIEMENS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 550 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!

Να μη δεχτούν καμιά απόλυση και να εμποδίσουν τα σχέδια της εργοδοσίας να προχωρήσει σε 200 απολύσεις αποφάσισαν στη χτεσινή τους Γενική Συνέλευση οι εργαζόμενοι της «Siemens».
Η συνέλευση,έγινε ύστερα από την ανακοίνωση που έκανε την περασμένη βδομάδα η εργοδοσία, ζητώντας την «οικειοθελή αποχώρηση» 200 εργαζομένων της εταιρείας, σε σύνολο 550, μέχρι τον Οκτώβριο του 2010, επικαλούμενη την οικονομική κρίση. Μάλιστα, η εταιρεία τάζει μπόνους στους εργαζόμενους για να τους «δελεάσει», αφού πρώτα τελειώσουν τα «project» που τους έχουν ανατεθεί. Το σωματείο τονίζει πως τη δουλειά τους θα χάσουν και πολλοί εργαζόμενοι στη SIEMENS που είναι επινοικιαζόμενοι ή δουλεύουν με «μπλοκάκι».

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ...ΠΛΕΟΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
3-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: