Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2009

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010...ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ...

Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;
ΠΟΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ;;;;
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΩΤΗΜΑ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ,ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΤΛ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ;;;;

ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

«Θέλω αυτό που κάνουμε τις τελευταίες ημέρες στα Εξάρχεια, με τη συνεχή αστυνομική παρουσία, να γίνει σε κάθε περιοχή της χώρας όπου υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα. Μου τηλεφωνούν συνέχεια από τα Εξάρχεια για να μου δώσουν συγχαρητήρια. Κι εγώ απορώ: Αλλη αστυνομία είχαμε πριν από πέντε ημέρες;».

Αυτό ανέφερε χθες στους διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων όλης της χώρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός υπογράμμισε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.: «Αν για οποιονδήποτε λόγο δεχθείτε πιέσεις ακόμη και από υπουργούς, ειδοποιήστε με αμέσως». Στη σύσκεψη, στην οποία παρέστησαν ο υφυπουργός κ. Σπύρος Βούγιας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Βασίλης Τσιατούρας, ο κ. Χρυσοχοΐδης τούς εξήγησε το νέο δόγμα ασφαλείας, το οποίο θα περιλαμβάνει «δημοκρατία και πυγμή». Πάντως πρώτο δείγμα γραφής του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν η δυσμενής μετάθεση- προ τριών ημερών- του προϊσταμένου της Κρατικής Ασφάλειας στην Αττική κ. Δημήτρη Σοφιού καθ΄ ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της υπηρεσίας αυτής δεν ειδοποίησαν εγκαίρως τους άνδρες της ομάδας «Δέλτα» της ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία αντιεξουσιαστών στην επιδρομή της προηγούμενης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Αντικαταστάτης του είναι αξιωματικός που είχε διατελέσει την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων προϊστάμενος του Τμήματος Παρακολουθήσεων της Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης στη χθεσινή συνάντηση ενημέρωσε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. πως από τις 2 Ιανουαρίου 2010 θα τεθεί σε εφαρμογή ο θεσμός του «αστυνομικού της γειτονιάς» και ζήτησε έντονη αστυνόμευση με πεζές και εποχούμενες περιπολίες για την καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας, υπογραμμίζοντας πως δεν θα υπάρχει πλέον «ανοχή στην ανομία». Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ακόμη ότι θα ενεργοποιήσει χιλιάδες αστυνομικούς που έχουν «χαθεί» σε αδρανείς υπηρεσίες. Επιπροσθέτως τους ανέφερε πως όποιος αστυνομικός βιαιοπραγήσει σε βάρος πολίτη θα απομακρυνθεί από το Σώμα με εντολή του. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τούς ζήτησε στην επόμενη συνάντηση, στις 12 Νοεμβρίου, να έχουν μαζί τους στοιχεία για την εγκληματικότητα, τις περιοχές όπου αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τη δράση κακοποιών και προτάσεις αντιμετώπισης. Ακόμη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στόχος της νέας πολιτικής ηγεσίας είναι να εξετάσει τρόπους για την αποσυμφόρηση των κρατητηρίων στις αστυνομικές υπηρεσίες.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

ΠΡΕΖΑ TV
13-10-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sorry αλλά θα τρελαθώ. Μια ζωή είχε μπάτσους στα Εξάρχεια. Καταρχήν Καλλιδρομίου είναι το Α/Τ εκεί απέξω κ γύρω (Ιπποκράτους κ Ασκληπιού) έχει πάντα! Όπως κ στα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη. Πόσους ακόμα δηλαδή; Σε τι χρησιμεύουν; Εμένα που μου 'χαν κλέψει το μηχανάκι μήπως το εμπόδισαν να γίνει; Εγώ λέω να φύγουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ απ'την περιοχή κ μαζί τους κ όλοι οι μπάτσοι κ να ησυχάσουμε. Όπου κ να κοιτάξεις βλέπεις στολές, ακόμα κ απ'το μπαλκόνι. Άσε που με ξυπνάνε κ οι ασύρματοι τους το βράδυ μες τον ύπνο μου ακούω τουρουρουν!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήθελες να πεις οτι ακούς
"γουρουνούν"?

Ανώνυμος είπε...

Όταν το κάνει αυτό, στον Άγιο Παντελεήμονα θα απαλλαγούμε επιτέλους από τους διάφορους ρατσιστές που το παίζουν κράτος εν κράτει, ή θα τους έχουμε όλους;

Ανώνυμος είπε...

SOS

http://tsopanis.wordpress.com/2009/05/27/codex-alimentarius-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/