Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2009

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα και τη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν, σήμερα το απόγευμα, εντός του λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί άνδρες, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι βρίσκονταν εντός του χώρου του φορτίου φορτηγού οχήματος, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Συνελήφθησαν, σήμερα το απόγευμα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δώδεκα (12) αλλοδαποί (09 άνδρες, 01 γυναίκα και 02 παιδιά) στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι,
κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει
από τα απέναντι τουρκικά παράλια με άγνωστο σκάφος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ 14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΚΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΧΡΘΡΟ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
11-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έχει πλάκα πάντως, που σε πολλές ειδήσεις δεν υπάρχουν καθόλου σχόλια από "έλληνες" με το ε κεφαλείο..