Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

8 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2009 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΧΡΕΩΝ...ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...

Αυξάνονται και πληθύνονται οι αυτοκτονίες λόγω χρεών στην Κρήτη, ανεβάζοντας τον αριθμό των αυτόχειρων μόνο τους τελευταίους μήνες σε 8! Αλλος ένας 38χρονος επιχειρηματίας στον νομό Ηρακλείου, πατέρας τριών παιδιών, τερμάτισε τη ζωή του με πιστόλι.
Η βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα του 57χρονου, στην περιοχή Ψαρή Φοράδα Ηρακλείου την περασμένη Πέμπτη, ενδεχομένως επηρέασε και άλλον έναν 38χρονο επιχειρηματία στον χώρο της συγκέντρωσης μετάλλου, από την Επισκοπή Ηρακλείου. Μόλις ένα 24ωρο μετά, αυτοκτόνησε, θέλοντας να γλιτώσει από τη θηλιά των χρεών.

«Συγγνώμη, για όλα φταίω εγώ που δεν τα κατάφερα», έγραφε χαρακτηριστικά στο σημείωμα που βρέθηκε επάνω στο γραφείο του. Προηγουμένως είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.
Ατομο που τον γνώριζε ανέφερε πως πριν από λίγο καιρό είχε αγοράσει μεγάλη ποσότητα σιδήρου την οποία σκόπευε να πωλήσει, πιστεύοντας ότι θα αυξηθεί η τιμή του. Λόγω όμως της πτώσης της τιμής του μετάλλου, ο ίδιος έχασε περίπου 150.000 ευρώ . Στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές, όταν πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα οι συγγενείς του.

Δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος αυτόχειρας λόγω χρεών στην Κρήτη. Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχουν αυτοκτονήσει άλλα έξι άτομα, λόγω της οικονομικής τους κατάστασης. Ενας 35χρονος αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο στην Ιεράπετρα, ενώ ένας 45χρονος απαγχονίστηκε στο Ηράκλειο. Αλλα τρία άτομα, ένας 53χρονος αγρότης, ένας 65χρονος στο Ηράκλειο κι ένας γνωστός πολιτικός μηχανικός στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκαν, ενώ αυτοχειριάστηκε κι άλλος άντρας λόγω χρεών στα Χανιά.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2009

4 σχόλια:

o βασιλιάς του δάσους είπε...

katalaves tora giati vrizo tin ekklisia os ipef8ini gia tin katantia aftis tis xoras?

o oriktos ploutos tis ellados giati den mirazete stous ellines?
apo pou kai os pou xreomenoi i ellada?

ealo i ellas !

o pagkalos eipe ta IMIA vraxous kai gelio zitima na polemisi i ellada gia vraxia..
ma gia to OSMIO pou kostizi 60.000 dolaria to gramario den milaei kaneis sas reeee ! ! !
ellines ksipnate ! ! !

EALO I VASILIA TON OURANON EDO STIN GH,
APO GENITSAROUS ELLINES...

shin0bi είπε...

Ποιός τον οδήγησε δηλαδή στην αυτοκτονία; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Προφανώς για να έχει να πάρει τέτοια ποσοτητα ώστε να έχει μετά χρεος 150.000 δεν ήταν και κανένας πεινασμένος. Το ότι δεν ανέβηκε η τιμή του σιδήρου, ποιός του φταίει;;;;
Ποιός τον οδήγησε στο να μη θέλει τη ζωή του;;; Όχι για την μαλακία του καθενός και την έλλειψη αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης να φταίνε οι άλλοι.
Όπως θα καθότανε και θα έτρωγε με χρυσα κουτάλια αμα κονόμαγε, έτσι να καθότανε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα και να μην παρατήσει την οικογένειά του. Κανείς δεν του φταίει παρα μόνο ο εαυτός του

Ανώνυμος είπε...

PREZATV,
ΠΑΡΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑΤΟ ΜΕΛΩ ΤΟΠΙΚΙΟ.
ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΓΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Re μαλάκα 12¨27...αν οι προδότες πολιτικοί που ψηφίζεις εσυ και το σόι σου εδώ και 30+++ χρόνια δεν λεηλατούσαν τα πάντα τώρα δεν θα είμασταν σε αυτό το υπερ-χάλι!!
Η εκκλησία είναι άλλο κεφάλαιο αλλά και η διαφθορά της δε συγκρίνεται με την διαφθορά και το αίσχος των λαμογιών της πολιτικής καριέρας που χειρίζονται τις τύχες όλων μας.
Ξύπνα μαλάκα!!!