Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2009

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ...

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στους νομούς Πιερίας και Ημαθίας ισχυρή φθινοπωρινή μπόρα που έπληξε
χθες το βράδυ τις δύο αυτές περιοχές.

Δέκα άτομα κινδύνευσαν και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν από τα Ι.Χ. αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν και παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.
Πλημμύρες καταγράφηκαν σε σπίτια και καταστήματα των δύο νομών, ενώ στην Πιερία, που υπέστη τις μεγαλύτερες καταστροφές, σημειώθηκαν ζημιές σε υποδομές, καλλιέργειες, αποθηκευτικούς χώρους, ποιμνιοστάσια και αρδευτικά έργα.
Από χθες το βράδυ, οι κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχθηκαν δεκάδες κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, ενώ στο «πόδι» βρίσκονται συνεργεία των δήμων και των νομαρχιών.

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οκτώ άτομα που επέβαιναν σε τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα και ακινητοποιήθηκαν από τα ορμητικά νερά σε δρόμο του Δίου Πιερίας. Πυροσβεστικές δυνάμεις «επιστράτευσαν» βάρκες προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν. Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ηλικιωμένων ατόμων που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο «στήθηκε» και στη Βέροια.
Στο επίκεντρο του καιρικού φαινομένου βρέθηκε ο δήμος Δίου όπου οι κάτοικοι των χωριών Άγιος Σπυρίδων, Βροντού, Καρίτσα, Κονταριώτισσα προσπαθούν να σώσουν ό,τι απέμεινε από τις περιουσίες τους.
Όπως διαβεβαίωσε ο νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου δεν υπέστη ζημιές και λειτουργεί κανονικά.

Παραλληλα,εξισου μπουρδελο ειναι η κατασταση και στην Αθηνα με πολλους δρομους να εχουν πλημυρησει και με την πυροσβεστικη να τρεχει και να μην φτανει με τα διαφορα υπογεια και που εχουν μετατραπει σε εσωτερικες πισινες!!!

ΑΝΤΕ...ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

ΠΡΕΖΑ TV
25-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ...ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!
Eρώτηση:Αγάπη τι εννοείς όταν λες επίσημα πλέον;Μουτς ρε