Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Εκρηκτικά προβλήματα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας διαπίστωσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον βουλευτή Παναγιώτη Λαφαζάνη.
"Αποτελεί όνειδος και κοινωνικό έγκλημα ότι το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, το νοσοκομείο με τη μεγαλύτερη κίνηση ασθενών στα Βαλκάνια και λειτουργικά το μεγαλύτερο της χώρας, να επιχειρεί ματαίως να τα βγάλει πέρα με τις μισές σχεδόν θέσεις νοσηλευτικού, διοικητικού, τεχνικού και παραϊατρικού προσωπικού, απ’ όσες απολύτως υποεκτιμημένα προβλέπονται με τον απαρχαιωμένο Οργανισμό του Νοσοκομείου, ο οποίος συγκροτήθηκε το 1986.", δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε "ανάλγητο και βάρβαρο το γεγονός ότι πολλές από τις κενές θέσεις προσωπικού στα Νοσοκομεία και ειδικά στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας καλύπτονται με πολυετή προγράμματα stage ή μαθητείας, μέσω των οποίων ευδοκιμεί το σύγχρονο δουλεμπόριο".
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην πλήρη κάλυψη των κενών θέσεων στα Νοσοκομεία και στην άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων stage ή επισφαλών εργασιακών θέσεων στα Νοσοκομεία γενικά και στο Γενικό Κρατικό ειδικότερα, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, με παράλληλη κατάργηση στο μέλλον αυτών των μορφών εργασιακής εξαθλίωσης, καθώς και την κάλυψη εφεξής των πάγιων και διαρκών αναγκών με μόνιμο προσωπικό μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ "ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ" ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: