Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΟΝ ΧΟΙΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) είναι ασφαλές και αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο για την καταπολέμηση της πανδημίας, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, καλώντας τον πληθυσμό σε μαζικό εμβολιασμό.
Σε ορισμένες περιπτώσεις το εμβόλιο μπορεί να έχει κάποιες ήπιες παρενέργειες, όπως κράμπες στους μυς ή πρόκληση πονοκεφάλου, αλλά οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση θα πρέπει να εμβολιαστεί, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός.

Μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης γίνονται στην Κίνα και την Αυστραλία και θα αρχίσουν σύντομα στις ΗΠΑ και σε μέρη της Ευρώπης, σημείωσε εξάλλου ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Γκρέγκορι Άρτι.
"Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα εμβόλια, τα οποία έχουν ήδη εγκριθεί, χρησιμοποιούνται για χρόνια και χρόνια στη μορφή που είχαν για την εποχική γρίπη και έχουν αποδειχθεί από τα πιο ασφαλή εμβόλια που υπάρχουν", υπογράμμισε σε συνέντευξη Τύπου.
Σε ερώτηση σχετικά με την επιφυλακτικότητα ορισμένων να κάνουν το νέο εμβόλιο και αν αυτό προκαλεί ανησυχία στον ΠΟΥ, ο Άρτι απάντησε: "Βεβαίως και έχουμε δει τις αναφορές. Γι'αυτό δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι το πιο σημαντικό εργαλείο που έχουμε για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας είναι το εμβόλιο".

ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ;;;
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: