Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2009

ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΗΞΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ...

Κανένας νόμος πλαίσιο, κανένα δια βίου, κάτω οι νόμοι του Υπουργείου", ήταν το κεντρικό σύνθημα των περίπου τριακοσίων φοιτητών που συμμετείχαν σήμερα , στην πορεία κατά της αναγνώρισης των κολλεγίων, στη Θεσσαλονίκη.
Η κινητοποίηση, που ήταν απόφαση οκτώ φοιτητικών συλλόγων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ξεκίνησε με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11 το πρωί, μπροστά στην Πολυτεχνική. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ομάδα φοιτητών από την "επιτροπή αγώνα", προχώρησε σε συμβολική κατάληψη, στην κοσμητεία της σχολής για περίπου τρεις ώρες. Η πορεία, που ήταν απολύτως ειρηνική, ξεκίνησε λίγο μετά το μεσημέρι και κατέληξε μπροστά στο κτίριο του πρώην Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης όπου στεγάζονται πλέον οι δύο νέοι υφυπουργοί.
ειρηνικα τελειωσε και η μαθητικη πορεια στο κεντρο της Αθηνας.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,ΣΤΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΜΠΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ΠΡΕΖΑ TV
22-10-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή άνετα μπορούμε να σε πετάξουμε τούβλα και πέτρες και να μην αντιδράσεις εσύ,απλα να μας χαμογελάς!!Εάν σε περίπτωση αντιδράσεις,εμείς τότε θα μπορέσουμε κάνουμε πορεία στα προπύλαια για την άσκοπη και αναίτια αντίδρασή σου!!Γουστάρω,έχεις να φας τούβλο,που θα πάει σύννεφο!!

Ανώνυμος είπε...

ποια τούβλα; Ειρηνικά λήξανε όλες οι πορείες! Κοίτα πέτα τον εαυτό σου καλύτερα γιατί τούβλο είσαι...