Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ...ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...

Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ
ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΘΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ...

Η υπουργός Παιδείας, διευκρίνισε ότι όλοι οι φάκελοι που αφορούν τη λειτουργία των κολεγίων, θα επανεξετασθούν από την αρχή, καθώς οι άδειες εγκρίθηκαν μόλις τρεις μέρες πριν από τις εκλογές. Για την πρόσθετη διδακτική στήριξη, τόνισε ότι θα υπάρξει εγκύκλιος εντός των ημερών και ότι θα συνεχιστεί κανονικά.

Η υπουργός Παιδείας, κατά την επίσκεψή της στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), σημείωσε ότι "η πρόσθετη διδακτική στήριξη είναι μία εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα, και γι’ αυτό δεν και δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσει ως ένας ρουσφετολογικός μηχανισμός".
Επιπλέον η κ. Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι αυτή την εβδομάδα, θα πάει εγκύκλιος για την έναρξη των διαδικασιών, για την έναρξη των προσλήψεων που θα γίνουν με συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία και διαφάνεια στο εκπαιδευτικό σύστημα, στο κέντρο του οποίου είναι η ποιότητα εκπαίδευσης και ο μαθητής. "Δεσμευόμαστε ότι θα γίνει με όσο το δυνατό καλύτερους όρους" είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα γίνει με όσους ήδη έχουν προσληφθεί, η υπουργός δήλωσε ότι δεν έχει υπόψιν της τέτοιου είδους προσλήψεις και διευκρίνισε ότι έχει ζητήσει να μη γίνουν προσλήψεις χωρίς κριτήρια και με βάση τις ρουσφετολογικές δεσμεύσεις κατά τόπους.

Όσον αφορά στο ζήτημα αδειοδότησης των κολεγίων, η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι οι άδειες λειτουργίας στα λεγόμενα κολέγια, δόθηκαν τρεις μέρες πριν τις εκλογές χωρίς κανένα έλεγχο των φακέλων.
"Ως εκ τούτου προχωράμε αμέσως σε επανεξέταση όλων των φακέλων και των αδειών λειτουργίας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνω την προτεραιότητά μας για μία συνολική πολιτική που αφορά και στην Ευρώπη, αλλά και σε εθνικό επίπεδο, για κριτήρια, για διαδικασίες ελέγχου και πιστοποίησης στο σύνολο της μεταλυκειακής ιδιωτικής εκπαίδευσης, στην οποία ανήκουν τα κολέγια" δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Διαμαντοπούλου.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ...ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΙΣΌΤΙΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΕΙ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

(Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ).


ΠΡΕΖΑ TV

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PREZATV
OPOS PAROTRINA TA EPEISODIA PERISI TO DEKEMBRI
ETSI KAI TORA THAME DIPLA STIS KATALIPSIS..
GIATI O PREZATV DEN EKVIAZEI APLA,
PROVOKARI KIOLA,AMA LAXEI..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πρέζα σε τι έχεις πάει; Σε κολέγιο ή σε δημόσιο αει; Άσε να μαντέψουμε την απάντηση :)

Ανώνυμος είπε...

se sholi ilithion.