Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2009

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

Την αποστολή ακόμη 500 στρατιωτών στο Αφγανιστάν ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Γκόρντον Μπράουν.
"Η επιδείνωση της βίας στον οκτάχρονο πόλεμο κατά των Ταλιμπάν έχει οδηγήσει σε εκκλήσεις για μία αλλαγή της στρατηγικής συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποστολής περισσοτέρων στρατιωτών για την ενίσχυση της ασφάλειας.", τόνισε ο Γκόρντον Μπράουν.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας πρόσθεσε ότι η χώρα του θα αποστείλει τα επιπλέον στρατεύματα, εφόσον η αφγανική κυβέρνηση επιταχύνει την εκπαίδευση των δικών της δυνάμεων και είναι διαθέσιμος ο σωστός στρατιωτικός εξοπλισμός. "Συμφώνησε κατ'αρχήν σε ένα νέο επίπεδο της βρετανικής δύναμης από την στιγμή που αυτές οι προυποθέσεις πληρωθούν",δήλωσε ο Μπράουν στο κοινοβούλιο.
Ήδη οι Βρετανοί έχουν αποστείλει στο Αφγανιστάν σε 9.000 στρατιώτες και η δύναμή τους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στη διεθνή δύναμη των περίπου 100.000 στρατευμάτων στην εμπόλεμη ζώνη.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ...
ΠΩΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;;;
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ετοιμάζονται για τον αρμαγεδωνα...