Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ...ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Νέα επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ περιμένει η Αλέκα Παπαρήγα με αφορμή τον νόμο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων που θα φέρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία περί αυτού υπενθύμισε την παρουσία του Θεόδωρου Πάγκαλου λέγοντας: «Μην ξεχνάτε ποιος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης».
Παράλληλα έστειλε μήνυμα ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από τις αρχές του σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του και είπε ότι το ΚΚΕ δεν είναι επιχείρηση.

Η Α. Παπαρήγα επιτέθηκε εναντίον των άλλων κομμάτων, στη χθεσινοβραδινή ομιλία της σε κομματικό ακροατήριο στη Θεσσαλονίκη, αλλά στάθηκε και αυτοκριτικά ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών και σημείωσε: «Χάσαμε εκεί που το 2007 είχαμε τη μεγαλύτερο άνοδο, στις εργατογειτονιές. Το κόμμα πρέπει να ανέβει, δεν είμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Οι μεγάλες συζητήσεις δεν πρέπει να γίνονται μόνο κάθε συνέδριο ή κάθε εκλογές. Εχουμε κουσούρια, αλλά όχι αυτά που μας καταμαρτυρούν. Ποτέ δεν είπαμε ότι ο λαός δεν μας καταλαβαίνει».

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι απλώς «φτιάχνει τη μόστρα του», με τις περικοπές δαπανών που ανακοινώνει, αλλά αφήνει απείραχτο το μεγάλο κεφάλαιο. Εθεσε ζήτημα κατάργησης των αυξημένων βουλευτικών συντάξεων και φορολόγησης των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου με συντελεστή 45%. «Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και θα υλοποιήσει τις αποφάσεις του κεφαλαίου«. Χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό και απαράδεκτο» το γεγονός ότι ο τουρισμός υπάγεται στο υπουργείο Πολιτισμού και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα ελαστικοποιήσει περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις, θα απελευθερώσει τις απολύσεις και θα μειώσει τις εργοδοτικές εισφορές.
Για τον Κώστα Καραμανλή, τόνισε ότι ήταν το «καλύτερο δεκανίκι» του ΠΑΣΟΚ, όσο για τη Ν.Δ. «βρίσκεται σε κρίση, θα τη στηρίξει το σύστημα, αλλά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η εξέλιξη».

«Ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη έχασε τον μπούσουλα», κατά την Α. Παπαρήγα, γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει με τη Ν.Δ. Στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα είναι «μπερδεμένα», δεν πέρασε ακόμη η κρίση και αργά ή γρήγορα θα συνεργαστεί με τη σοσιαλδημοκρατία. «Με την αντιδεξιά ρητορεία τα πήγαινε καλύτερα από ό,τι τώρα με την αντι-ΠΑΣΟΚ φρασεολογία».

ΕΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ.

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΚΕ...ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ
ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: