Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2009

ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΚΑΤΑ;;;ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.Η ΑΡΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..

Σε ιδιοκτήτες νυχτερινού κέντρου έχει νοικιάσει το ακίνητό της η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, παρά το γεγονός ότι αυτό βρίσκεται σε περιοχή χαρακτηρισμένη ως αμιγούς κατοικίας...

Η υπόθεση που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το «ΘΕΜΑ» εμπλέκει ευθέως την υφυπουργό Παιδείας, καθώς η ίδια και τα παιδιά της (τους ανήκει σήμερα το οικόπεδο και το ακίνητο) για 17 συναπτά έτη, δηλαδή από το 1992,ενοικίαζαν -και ενοικιάζουν- στην εταιρεία με την επωνυμία «Le Plaisir» ένα ακίνητο σε περιοχή όμορη με δασική έκταση, προκειμένου να λειτουργήσει το ομώνυμο ξενυχτάδικο από το οποίο έχει περάσει όλο το enfant gβtι της ελληνικής κοινωνίας.

Η υπόθεση ξεκινά στις 30 Ιουνίου του 1992, όταν ο κ.Δημήτρης Χριστοφιλόπουλος και η σύζυγός του κυρία Παρασκευή (Εύη) Χριστοφιλοπούλουμίσθωσαν σε τρεις επιχειρηματίες ακίνητο 257 τ.μ., σε οικόπεδο 1.260 τ.μ., που είχαν στην κατοχή τους (τώρα το έχουν μεταβιβάσει στα παιδιά τους) στην περιοχή Καστρίτσα στη Νέα Ερυθραία.

Προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο ανέδειξαν το εν λόγω μπουζουξίδικο ως μία από τις πρώτες επιλογές στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Φέτος όμως και εξαιτίας μιας αδυσώπητης κόντρας μεταξύ του ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Αντώνη Κυριαζή και κατοίκων της περιοχής που κρατά από το 2004, ο Δήμος Νέας Ερυθραίας αποφάσισε την αναστολή της άδειας λειτουργίας του «Plaisir».
Η κόντρα αφορούσε,σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, μια σειρά από παραβάσεις εκ μέρους των υπεύθυνων του κέντρου διασκέδασης, το οποίο, όπως υποστηρίζουν,εμποδίζει τη διάνοιξη του πεζόδρομου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επεκταθεί το έργο της αποχέτευσης ακάθαρτων υδάτων.
Επίσης σταμάτησε η διαπλάτυνση της οδού Εθνικής Αντίστασης που είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η μετατόπιση του φωτισμού, των γραμμών ΟΤΕ, ΔΕΗ αλλά και η τοποθέτηση κρουνών πυροσβεστικής.

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ...

ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
31-10-2009


Πρωτο Θεμα-Φριξος Δρακοντιδης Βασιλικη Δαλιανη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει μάλλον να ξαναμάθουμε Ελληνικά, δεν εξηγείται αλλιώς.....

Ανώνυμος είπε...

Aυτή η κυρία ήταν μιά ζωή δήθεν.Το παίζει σκληροπυρηνικιά ΠΑΣΟΚ διαβάστε τα πρακτικά της Βουλής για να δείτε πόσο άσχημα και απαξιωτικά μιλούσε για την κυβέρνηση ,θύμιζε Μένιο,εωώ όταν ήταν στο Λονδίνο ήταν ενεργό και δυναμικό μέλος της ΝΔ. Ουστ Ιησουιτες.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση για τό βιβλίο πού συνιστα ο Γιωργάκης γιατί αφαιρέθηκε;
Ηταν φτιαχτή;

blogger είπε...

Για να καταλάβω...
σε τι ακριβώς είναι εμπλεκόμενη η υφυπουργός;
Στο ότι είχε ένα ακίνητο και το νοίκιασε;

spyros1000 είπε...

ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΕΖΑΚΙ ΜΟΥ...
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.