Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΩΝ...ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ....;;;

Γενναία χαρακτήρισε την κίνηση του Κώστα Καραμανλή να υποβάλλει σήμερα την παραίτησή του η κα Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της και πρόσθεσε ότι η απόφαση αυτή "δίνει λύση για το καλό της παράταξης".
Το μέλλον της παράταξης θα είναι λαμπρό δήλωσε ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια ιστορική παράταξη με σπουδαία συνεισφορά στον τόπο. Σημείωσε ότι "σήμερα είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν μας ευχαριστεί ωστόσο η παράταξη θα βγει ακόμα πιό δυνατή και αποφασισμένη. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι". Ο πρωθυπουργός, σημείωσε, πήρε τις αποφάσεις του. Είμαστε περήφανοι δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος και κατέληξε ότι οι ευθύνες που υπάρχουν θα αναληφθούν.
Ψηλά το κεφάλι ήταν το μήνυμα που έστειλε στους Νεοδημοκράτες ο κ. Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι αυτή η παράταξη ποτέ δεν ηττάται και ότι υπήρξε πάντα ο στυλοβάτης της πατρίδας. Χαρακτήρισε δε συγκινητική την πρωτοβουλία του κ. Καραμανλή.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
4-10-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μόνος που στεναχωρήθηκε ήταν ο Ζαγορίτης... όλοι οι άλλοι κάνουν πάρτι τώρα

Ανώνυμος είπε...

και ολοι αναλαμβανουν τις ευθυνες τους για την ητα αυτη,πως αντιλαμβανονται τις ευθυνες στη ΝΔ...ειναι αποριας αξιον ,οταν αναλαμβανεις την ευθηνη για κατι πρεπει να πληρωσεις και το λογαριασμο ...αλλιως δεν εχει νοημα

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa na pane na gamh8oune opws topes

Ανώνυμος είπε...

Τα κατάφερε το Μητσοτακέικο.θα δούμε και τη Ντόρα αρχηγό της Νέας Δημοπρασίας.Και απο σήμερα ο Tzefry president of American state of Elladistan.Και γαμώ τις πρωτοτυπίες.