Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

Βάλαμε σε εφαρμογή αποφασιστικό σχέδιο για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του πολίτη. Είναι απόφασή μας να μπει τέλος σε μια σειρά θλιβερά φαινόμενα:
Δεν θα γίνονται ανεκτές καταλήψεις, βανδαλισμοί, καταστροφές σε Σχολεία και Πανεπιστήμια.
Δεν μπορεί να λειτουργεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο σαν ασυλία στο έγκλημα και την καταστροφική μανία των λίγων.

Δεν μπορούν μερικές δεκάδες διαμαρτυρόμενοι…
- να κλείνουν δρόμους,
- να παραλύουν την οικονομική ζωή και
- να ταλαιπωρούν εκατομμύρια άλλους.

Εγκληματικές δραστηριότητες, οποιασδήποτε μορφής, θα αντιμετωπίζονται αμείλικτα. Δεν πρόκειται να υπάρχει καμία ανοχή στο έγκλημα. Καμία ανοχή στην εξτρεμιστική δράση.
Καμία ανοχή στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ασφάλειας του πολίτη. Όποιοι κι αν είναι, δεν πρόκειται να διαφύγουν. Θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν. Το κουβάρι της αποκάλυψής τους άρχισε, ήδη, να ξετυλίγεται.
Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα μεταναστών: Η Ελλάδα σέβεται τους μετανάστες, που εργάζονται νόμιμα στη Χώρα μας και επιδιώκει την κοινωνική τους ενσωμάτωση. Δεν ανέχεται, όμως, εστίες παρανομίας. Δεν ανέχεται τους σύγχρονους, αδίσταχτους δουλέμπορους. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες.

Κωστας Καραμανλης,
2-10-2009


ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΒΑΛΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ...
ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΟΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

(ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Κ.Α...)

ΠΡΕΖΑ TV
2-10-2009

2 σχόλια:

To granazi είπε...

χουντα δεν ειναι μονο αυτο... οταν θες να κανεις μαθημα και μπαινει το καθε πρεζακι "αντιστασιακοσ", "αναρχικος", "χρυσαυγιτης" κ.λ.π. και σε κρατει ομηρο μες την αιθουσα απειλει την ζωη σου και την ζωη των υπολοιπων και σε βριζει σε λεει μαλακα, φλωρο κ.λ.π. αυτο ειναι χειροτερη χουντα.


οταν μπαινει ο καθε μαλακας που νομιζει οτι μεγαλωσε ξαφνικα και εμαθε τον κοσμο και σπαει, κλεβει κ.λ.π απο το πανεπηστημιο ειναι χουντα.

οταν ολα τα κομματοσκυλα-φοιτητες κανουν καταληψη και εγω ο μαλακας της υποθεσης εχω εξετασεις τον ιουλιο με 35 βαθμους ειναι χουντα.

και ξερεις γιατι ειναι χουντα??

γιατι μου προσβαλετε το πανεπηστημιο μου που εχυσα αιμα για να μπω.

γιατι μου στερητε το δικαιωμα στην γνωση.

γιατι προσβαλετε την νοημοσυνη μου αν πιστευετε οτι φοβαμαι 3 πιτσιρικια με λοστους και κουκουλες. το οτι δεν μιλαει κανεις απο τους φοιτητες δεν ειναι φοβος ειναι λυπηση κ απαξιωση.

γιατι σπαταλατε τον χρονο μου.

γιατι καταστρεφετε το χωρο που για μενα ειναι ιερος

γιατι μου γαματε το καλοκαιρι.

καταλαβες?? δεν ξερω αν εισαι φοιτητης εγω παντως ειμαι. και αυτα που λεω δεν ειναι υπερβολες ειναι η αληθεια.

κοψε λοιπον την πρεζα και την τηλεοραση και κανε την επανασταση ΣΟΥ... και οχι την επανασταση των αλλων...

Ανώνυμος είπε...

KLASIKI APANTISI FASISTARIOU DEN LEI TIPOTA GIA TOUS KATHIGITES TOU POU KLEBOUN KATHE MERA OSA KATA AUTON SPANE SE ENA XRONO GIATI PERIMENI NA FAEI KAI AUTOS ME TIN SEIRA TOU KAI DEN EINAI KOMATOSKYLO O IDIOS MALON DAP H PASP