Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;;;

Νέο πλήγμα για το συνδικαλιστικό κίνημα στην ΕΛ.ΑΣ. Ποινική δίωξη για πλαστογραφία ασκήθηκε, προ ημερών, εναντίον δύο αρχισυνδικαλιστών της Αστυνομίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας! Πρόκειται για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κκ. Ιωάννη Μακρή και Σπήλιο Κρικέτο οι οποίοι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αλλοίωσαν το πρακτικό διαλογής ψήφων σε αρχαιρεσίες στο σωματείο τους που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Ιουνίου 2006.

Η δικαστική έρευνα διεξήχθη έπειτα από 33σέλιδη μήνυση που κατέθεσε τον προηγούμενο Νοέμβριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η οποία είχε εμπλακεί σε πολύχρονη σύγκρουση με τους εκπροσώπους του Σωματείου της Αττικής. Στη μήνυση αυτή της ΠΟΑΣΥ αναφερόταν ότι στις αρχαιρεσίες του Ιουνίου του 2006 περίπου 25 υποψήφιοι εμφανίζονται να έχουν λάβει διαφορετικούς αριθμούς σταυρών σε πλαστά πρακτικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα και σε νόμιμα πρακτικά που συνέταξε δικαστική αντιπρόσωπος. Η αλλοίωση αυτή είχε αποτέλεσμασύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης- να εκλέγονται άτομα προσκείμενα στον κ. Μακρή τα οποία δεν είχαν συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό σταυρών και να μην εκλέγονται αντίπαλοί του με περισσότερες ψήφους προτίμησης, λόγω αφαίρεσής τους με αυτή την παράνομη μέθοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ίδια μήνυση διατυπώνονταν κατηγορίες για σύσταση συμμορίας από μέλη της ηγεσίας της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, όπως και υπαινιγμοί για εμπλοκή τους σε απαγωγή πολίτη. Από την πλευρά τους οι κκ. Μακρής και Κρικέτος αναφέρθηκαν σε σκευωρία και μεθοδεύσεις αντιπάλων τους στον συνδικαλιστικό χώρο. Ο νομικός εκπρόσωπος των μηνυτών κ. Μιχάλης Μαρκουλάκος ανέφερε χθες ότι «η δίωξη αυτή είναι ένα ακόμη δείγμα της προβληματικής κατάστασης στον συνδικαλισμό της ΕΛ.ΑΣ.».

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠOYΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ...ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
8-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: