Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...

«Προς το διευθυντή
της εφημερίδας «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»
κ. Γιάννη Βλαστάρη

Στο φύλλο της εφημερίδας σας (11/10/2009) δημοσιεύθηκε υποτιθέμενο ρεπορτάζ του συντάκτη σας Φ. Παπούλια που αφορά στο ΚΚΕ. Χαρακτηρίζουμε το ρεπορτάζ υποτιθέμενο, διότι δεν εκφράζει άλλο από τους ευσεβείς πόθους του συντάκτη, ενώ είναι αντικειμενικό να χαρακτηρισθεί και υποβολιμαίο.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Φ. Παπούλιας γράφει κατά φαντασίαν. Ωστόσο, αν και τόσα παρόμοια ρεπορτάζ του ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν, καμία ευαισθησία δεν επέδειξε να παραδεχθεί το ανακριβές του περιεχομένου τους. Επιπλέον, επειδή και η εφημερίδα σας δεν έχει δείξει ότι ευαισθητοποιείται όταν δημοσιεύει τόνους ψεμάτων σχετικά με το ΚΚΕ, δικαιούμαστε να υποστηρίζουμε ότι δεν φέρει την ευθύνη γι αυτά μόνο ο Φ. Παπούλιας, αλλά και η εφημερίδα «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».

1. Ο συντάκτης «ανακάλυψε» δήθεν επιστολή που έστειλαν στελέχη του ΚΚΕ προς το Πολιτικό Γραφείο, με την οποία καλούν σε αλλαγή της πολιτικής του Κόμματος! Τέτοιο ψεύδος! Μάλιστα, βάζει σε εισαγωγικά εκείνα που ο ίδιος μαγείρεψε, για να τεκμηριώσει του λόγου του το… αληθές! Δεν συμφωνείτε ότι αυτό μόνο δημοσιογραφία δεν λέγεται;
2. Ονοματίζει στελέχη που ζήτησαν (!), όπως ανερυθρίαστα γράφει, να πραγματοποιήσει το ΚΚΕ έκτακτο Συνέδριο, «για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο ΚΚΕ»! Πέρα από το γεγονός ότι στο ΚΚΕ, όχι μόνο δεν υπάρχει αρνητικό κλίμα αλλά υπάρχει κλίμα πείσματος και μαχητικότητας, δε νομίζετε ότι λίγη ντροπή δε βλάπτει;
3. Εφευρίσκει πρόταση που έκαναν στελέχη, να πραγματοποιήσει το ΚΚΕ «συνέδριο διαδοχής»!! Ούτε ο Γκέμπελς.

Κύριε διευθυντά
Ζητάμε να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή στο φύλλο της Κυριακής 18/10/2009, στην ίδια σελίδα που δημοσιεύτηκε και το κατάπτυστο «ρεπορτάζ» του Φ. Παπούλια. Και σας διαβεβαιώνουμε ότι εφόσον επιμένετε να πολεμάτε το ΚΚΕ με ανήθικα μέσα, θα έχετε την πρέπουσα στάση από την πλευρά μας. Με τη διαφορά ότι εμείς θα σας πολεμάμε - όπως μέχρι τώρα - τίμια, με ιδεολογικά και πολιτικά επιχειρήματα και όχι με ψεύδη. Εξάλλου, το ΚΚΕ επιδιώκει την αντιπαράθεση και δε φοβάται την όποια και όσο σκληρή κριτική των θέσεών του. Η πολιτική του ΚΚΕ έχει επιβεβαιωθεί, αντιστοιχεί στα λαϊκά συμφέροντα και παρά τις … φιλότιμες επιδιώξεις διαφόρων κέντρων του κεφαλαίου και του πολιτικού συστήματος, δεν πρόκειται να αλλάξει. Πράγματι, λειτουργούμε σε άλλο μήκος κύματος.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.
ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΚΕ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Πρέζα; Σοβαρά; Τί έπαθες; Ειδαμε το φως το αληθινό; Μπράβο!!!!

Nikos είπε...

Εχει μεγαλη διαφορα Πρεζα η αληθεια οτι δλδ γινεται μια μεγαλη συζητηση στο κομμα στο επιπεδο ακομα και της πιο μικρης οργανωσης,για να δουμε πραγματικα τι δεν πηγε καλα και να μαθουμε απο τα λαθη μας ισως να αλλαξουμε και τακτικη οπου χρειαζεται,με λογικες "Τολμης και Γοητειας" επιστολες και κολοκυθια τουμπανα.
Οπως λεει ο ποιητης μαθαμε να συζηταμε ηρεμα και απλα και οχι με επιστολες χωρις αξιας οπως οι Πασοκονεοδημοκρατες.

Ανώνυμος είπε...

re preza sto KKE den yparxei pote diafonia dioti aploustata oi diafonountes i diagrafonte kai epeita lidorounte os prodotes i vgainei i dexia garoufalia kai patronarei ton desmofylaka (aleka)gia tis deithen apofaseis gia to kalo tis parataxis kai tou topou