Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ...

ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ...
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

Ισχυρή αστυνομική παρουσία παντού και διάλυση κάθε «άβατου» είναι το νέο δόγμα της ΕΛ.ΑΣ. Εξάρχεια, Άγιος Παντελεήμονας, Σταθμός Λαρίσης, Πλατεία Βάθη, Ομόνοια και Πλατεία Καραϊσκάκη αποτελούν τις πρώτες περιοχές όπου θα εφαρμοστεί η νέα «σκληρή» τακτική της ΕΛ.ΑΣ. με την καθημερινή παρουσία πεζών
και μηχανοκίνητων περιπολιών της Αστυνομίας.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η «ακτινογραφία» των περιοχών με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα στο Λεκανοπέδιο και στη συνέχεια θα υπάρξει επανασχεδιασμός της αντιεγκληματικής πολιτικής.

Σε πρώτο στάδιο προτάθηκαν οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια οι οποίες δίνουν και το στίγμα του νέου δόγματος που θέλει να περάσει ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Καμία περιοχή δεν είναι άβατο» ήταν μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις του νέου υπουργού στη συνάντησή του με ανώτερους αξιωματικούς του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. «κάρφωσαν» την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η εντολή που είχαν ήταν «μην κάνετε τίποτα στα Εξάρχεια, διότι θα καεί η Αθήνα». Ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης τούς διαβεβαίωσε πως θα έχουν τη στήριξή του και αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο με τις πεζές περιπολίες, αλλά και την παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή. «Η παρουσία μας θα είναι καθημερινή.
Το ίδιο και οι έλεγχοι και οι προσαγωγές, όταν βρεθούν πολίτες ύποπτοι για παρανομίες», λέει ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή των Εξαρχείων πραγματοποιήθηκαν ήδη τρεις μεγάλες επιχειρήσεις με απολογισμό 103 προσαγωγές και 8 συλλήψεις.

Στο μεταξύ ο πρώην διοικητής της Κρατικής Ασφάλειας Δημήτρης Σοφιός έγινε ο πρώτος αστυνομικός που «πλήρωσε» τη δράση των κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας. Με προσωπική εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη έγινε η αντικατάστασή του με αξιωματικό που είχε προϋπηρεσία στην Κρατική Ασφάλεια. Στον απερχόμενο διοικητή καταλογίστηκε πως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την υπηρεσία για την επιδρομή των κουκουλοφόρων το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Την ώρα μάλιστα που εξελισσόταν η επιδρομή των 50 κουκουλοφόρων με «θύματα» το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, τράπεζες και βιβλιοπωλεία, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για την πραγματοποίηση συνάντησης γνωριμίας με τους αξιωματικούς.

Ερώτημα ακόμη παραμένει η τύχη των στρατόπεδων συγκέντρωσης των παράνομων μεταναστών που είχαν δρομολογήσει οι κ.κ. Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης σε Ασπρόπυργο και Ριτσώνα. «Θα εξετάσουμε τις προδιαγραφές και θα αποφασίσουμε», είναι η απάντηση κύκλων του υπουργείου που σε πρώτη προτεραιότητα έχει θέσει το θέμα της επιστροφής των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους. Όπως αποκαλύπτουν στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το θέμα των παράνομων μεταναστών θα τεθεί από την ελληνική πλευρά στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα αποτελεί παράλληλα μία από τις βασικές πολιτικές στο εσωτερικό μέτωπο. «Το θέμα της παράνομης μετανάστευσης θα τεθεί στο συμβούλιο κορυφής του Δεκεμβρίου», τόνισε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ;;;
ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ...ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ξεχναμε καλο θα ηταν ν'αποκαταστήσουμε τις "ωραίες λέξεις" με τις ακριβοδίκαιες¨
προστασία=νταβατζιλίκι

προστάσης=νταβατζής, μαστρωπός

(ας πάνε να καθαρίσουν τα μαγαζιά τους με τις αφρικάνες πουτάνες)

υπουργείο προστασίας πολίτη=
υπουργείο νταβατζιλικίου, μαστρωπών, εμπόρων ναρκωτικών απογόνων χιτών και ταγματασφαλιτών.