Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2009

ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;ΟΣΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ...

ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ...
ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΓΚΕ ΓΚΕ;;;

Χρέος όλων μας να συμβάλλουμε σε μια εθνική αλλαγή που δεν μπορεί να περιμένει, δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Δ. Δασκαλόπουλος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

Συγκεκριμένα ανέφερε πώς : "Οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν αποφασιστικά, με συνείδηση ότι η χώρα χρειάζεται μια νέα αφετηρία, ένα νέο ξεκίνημα. Ανέδειξαν με την ψήφο τους μια ισχυρή κυβέρνηση, δίνοντάς της την εντολή να ασκήσει την ισχυρή διακυβέρνηση που απαιτούν οι καιροί και η οριακή κατάσταση του τόπου. Χρέος όλων μας, πλέον, είναι να συμβάλλουμε, ο καθένας από την πλευρά του, στο δύσκολο έργο μιας πραγματικής εθνικής αλλαγής, που δεν μπορεί να περιμένει"

ΠΡΕΖΑ TV
5-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: