Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2009

ΚΟΝΤΡΑ ΓΣΕΕ ΜΙΧΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΓΣΕΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗ COSCO...

Αυτόκλητο προστάτη της Cosco χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κώστα Μίχαλο, η ΓΣΕΕ με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε κατά των απεργών λιμενεργατών. Προσπάθεια τρομοκράτησης των απεργών καταγγέλλει ο Συνασπισμός.

Όπως αναφέρει καταδικάζει την ενέργεια του, να προσφύγει στα δικαστήρια για να απαγορευτεί η απεργία των εργαζομένων στον ΟΛΠ. Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει πως με την ενέργεια αυτή, ο κ.Μίχαλος επιχειρεί να κατοχυρώσει – με κάθε κυβέρνηση- ρόλο μόνιμου καταστολέα των απεργιών και μοχλού ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων.
Η ΓΣΕΕ δηλώνει συμπαραστάτης του αγώνα των εργαζομένων και πως θα καταπολεμήσει κάθε προσπάθεια περιορισμού του απεργιακού δικαιώματος. Τέλος καλεί όλα τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και την κυβέρνηση να αποκηρύξει αυτή τη δικαστική μεθόδευση αντιμετώπισης προβλημάτων.

ΣΥΝ: Θέλουν να κάμψουν τους αγώνες των εργαζομένων
Σαν αιχμή μιας πολιτικής που θέλει να κάμψει και να τρομοκρατήσει τους αγώνες των εργαζομένων στο λιμάνι χαρακτήρισε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από τον Κ.Μίχαλο ο ΣΥΝ. Ακόμη, υποστήριξε πως οι ενέργειες αυτές ενθαρρύνονται από τη συνολική στάση της κυβέρνησης που υλοποιεί σήμερα την πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ.
Τέλος ο ΣΥΝ ζήτησε να ξανατεθεί το θέμα του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού του Πειραιά, ζήτημα που το θεωρεί εθνικά και οικονομικά αναγκαίο.

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ;;;
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;
ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ;;;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ...
ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..

ΠΡΕΖΑ TV
16-10-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑ Η ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γιά μένα, από την άλλη, είναι ανεξήγητο το ότι κάποιος υποστηρίζει ανθρώπους που απεργούν, ενώ έχουν σκανδαλώδη προνόμια! Κανονικά θα έπρεπε να επαναστατήσουμε που κάποιοι, ας πούμε, ήδη έχουν το δικαίωμα να κληροδοτούν την απίστευτα καλοπληρωμένη δουλειά τους στα παιδιά τους, όχι να είμαστε και υπέρ τους. Τέτοιοι άνθρωποι είναι που κρατάνε τη χώρα μας κολλημένη στη λάσπη, έτσι ώστε τελικά βλέπουμε να μας ξεπερνούν χώρες γιά τις οποίες δεν το θεωρούσαμε δυνατόν. Απορώ που τόσες μέρες δεν έχει επέμβει κανένας εισαγγελέας, ώστε να τελειώνει αυτή η ιστορία.