Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2009

ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ COSCO...ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...

Θετικά ανταποκρίνεται η κινεζική εταιρία COSCO στο αίτημα της κυβέρνησης για επαναδιαπραγμάτευση των όρων της σύμβασης, σχετικά με τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των λιμενεργατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ από το περιβάλλον της υπουργού Οικονομίας, η COSCO αποδέχεται τον καταμερισμό εργασίες στις προβλήτες 1 και 2 του Πειραιά, που αποτελεί και το βασικό αίτημα των λιμενεργατών.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο προεδρος της Ένωσης Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών, Γιώργος Νουχουτίδης, "μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε θετικό βήμα", ωστόσο τόνισε ότι οι λιμενεργάτες "εμμένουν στο αίτημα για 'πάγωμα της σύμβασης με την κινεζική εταιρεία.
Τέλος, ο κ. Νουχουτίδης πρόσθεσε ότι εκτός από το εργασιακό, υπάρχει ζήτημα και με τα 14 παραρτήματα της σύμβασης, το περιεχόμενο των οποίων παραμένει άγνωστο.
Στο μεταξύ, συνάντηση με την υπουργό Οικονομίας κα Λούκα Κατσέλη έχουν ζητήσει το Επιμελητήριο της Αθήνας και άλλοι 14 εμπορικοί σύλλογοι και επιχειρηματικοί σύνδεσμοι προκείμενου να ενημερωθούν για το ποιες είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης για την επίλυση της κρίσης στο λιμάνι. Ωστόσο-όπως επισημαίνουν - δεν έχουν λάβει απάντηση.
Η κα Κατσέλη επανέλαβε χθες Παρασκευή ότι το υπουργείο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης και περιμένει το γραπτό υπόμνημα των απεργών με τα αιτήματά τους.

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ bLOGS ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΟΛΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΕΠΙΑΣΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
17-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: