Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΛΠ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ COSCO...

Στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκε η προσφυγές των εργαζόμενων στα λιμάνια, αλλά και του δημάρχου Περάματος, με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η ιδιωτικοποίηση του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στον ΟΛΠ. Η σύμβουλος Επικρατείας, Ευαγγελία Νίκα, εισηγήθηκε την απόρριψη των αιτήσεων.

Ο δήμαρχος Περάματος, Ι. Γλύκας, υποστηρίζει ότι η η διακήρυξη του σχετικού διαγωνισμού ήταν παράνομη, ενώ οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζουν την άποψη ότι το Δημόσιο έχει συνταγματική υποχρέωση να εποπτεύει τις δραστηριότητες που εξυπηρετούν δημόσιο συμφέρον. Η σύμβουλος Επικρατείας απάντησε ότι η κύρωση της σύμβασης παραχώρησης με νόμο δεν είναι αντισυνταγματική και τόνισε ότι η αίτηση του δημάρχου δεν αφορά στα ζητήμα αρμοδιότητάς του, άρα δεν έχει έννομο συμφέρον. Όσον αφορά στην προσφυγή των συνδικαλιστικών φορέων, εκτίμησε ότι είναι εκπρόθεσμη. Παράλληλα, αμφισβήτησε ότι οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά έχουν έννομο συμφέρον, λέγοντας ότι δεν μεταβάλλονται οι όροι απασχόλησής τους εξαιτίας της ιδιωτικοποίησης.
Η Ολομέλεια του ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ...Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ...ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩNΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-10-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε πρεζα αμα παραχωρηθει με νομο οι μιση Κρητη πρεπει να το δεχτουμε γιατι το λεει ο νομος?
ΕΔΩ μιλαμε για 12 χιλιομετρα ντοκους,
οση εκταση εχει το φαμακονησι.
Για δες το χωρο απο την ΣΑΛΑΜΙΝΑ μεχρι τον ΠΕΙΡΑΙΑ και θα καταλαβεις για ποσο μεγαλο εγκλημα μιλαμε.

Ανώνυμος είπε...

opa re pou eides 12km ntoko se poious ta les tora (mipos theleis na peis se tetragonika metra?) dioti me ta 12km tha ftaseis tin Ydra
afiste aftes tis malakodikaiologies kai vreste kati allo gia na yperaspisetai ta dikaia sas
exoume dosei tin misi zoi mas se aftes tis perioxes apo to 1974 otan katapatousane to ano perama (spitia me pisoxarta) kai meta me ton arxida ton patsilinako (vixe-klase-anasane 5000drx tote)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΟΥΤΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ -ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
3 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΡΩΤΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ