Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2009

ΜΙΧΑΛHΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ:ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΝΑΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΤ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Για τυφλό χτύπημα με 100 σφαίρες και στόχο την ελληνική κοινωνία έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΛΧΑΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;;;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...

"Από καθαρή τύχη κανείς δεν είναι νεκρός. Το τυφλό κτύπημα είχε στόχο την ελληνική κοινωνία" είπε ο υπουργός. Χαρακτήρισε την επίθεση ως ενέργεια "ενάντια στη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την ασφάλεια του πολίτη".

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΠΑΓΑΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.


Αναφερόμενος στο ρόλο των αστυνομικών τμημάτων, υπογράμμισε ότι "τα τμήματα της χώρας είναι χώροι υποδοχής και εξυπηρέτησης πολιτών". Ακόμη τόνισε ότι είναι "ανοιχτά σε κάθε πολίτη και δεν θα τα μετατρέψουμε σε φρούρια".

Όσο για την επίθεση, τόνισε ότι ήταν "προγραμματισμένη καθώς οι μηχανές είχαν κλαπεί εδώ και ημέρες,δηλαδη πριν την επικυρηξη των ληστων με τα μαυρα"...

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;;;
ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ,ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ;;;
ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ;;;
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ...

Για την κυβέρνηση και τις ενέργειες που θα προχωρήσει, είπε ότι "κάθε μέτρο και πρωτοβουλία υπαγορεύεται από την αποστολή μας που είναι να είμαστε κοντά στον πολίτη".
Επίσης, σχολίασε ότι "όσοι ερμηνεύουν τις πρωτοβουλίες μας σαν πολιτική όξυνσης αρνούνται να καταλάβουν την κρισιμόττηα του προβλήματος". Και συμπλήρωσε ότι "η δημοκρατία, το κράτος δικαίου, η οργανωμένη πολιτεία δεν διαπραγματεύονται με τρομοκράτες, η δημοκρατία δεν υποχωρεί, δεν τρομοκρατείται".
Επιπλέον, υποστήριξε ότι "η Ελλάδα δεν θα γίνει επικράτεια φόβου" ενώ για τους δράστες είπε ότι "οι θρασύδειλοι δολοφόνοι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη".

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΩΩΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ,Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

ΕΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
28-10-2009


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ 17Ν ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε πρέζα , το βρήκες. Αστυνομικοί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς , για να περάσει ο Χρυσοχοϊδης αντιλαϊκά μέτρα.
Παραληρείς από τον μπάφο φαίνεται.

Σε φαντάζομαι σαν μια σπυριάρικη σκατόφατσα ή έναν ανάπηρο (στο μυαλό μάλλον) που μπροστά στο πληκτρολόγιο νομίζεις ότι κάποιος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.
ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟ ΘΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝ ΟΛΟΙ .

ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ .....

tsaousa είπε...

Τι άλλο θα ακούσουμε;
Ναι, ο Χρυσοχοίδης το σχεδίασε για να περάσει τους νέους τρομονόμους. Με τουε 2 αστυνομικούς μάλιστα που βρίσκονται στην εντατική, έχει υπογράψει συμβόλαιο πως αν ζήσουν θα τους δώσει προαγωγή και αύξηση. Μπορεί να τους κάνει και αστέρες του Χόλυγουντ μια και του έδωσαν οι Αμερικάνοι την εντολή να στήσει αυτή την επίθεση (αλήθεια, αυτό για τους Αμερικάνους πώς σου ξέφυγε;).

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΑ
ΣΤΡΑΚΑΤΡΟΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
ΤΟΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ακουτε τον πρεζα γιατι σαν ΚΥΠατζης κατι ξερει. Ε; Δεν τα λες ολα ομως

Ανώνυμος είπε...

Σωστοοοος ο 2:10

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ τα δακρυα σου για τους αστυνομικους που χτυπηθηκαν απο την εγκληματικη συμμορια ειναι κροκοδειλια.
Εχεις αναλαβει εργολαβικα το χτυπημα της Ελληνικης Αστυνομιας σε καθημερινη βαση και τωρα θα πρεπει να πιστεψουμε οτι σε επιασε ο πονος για τα θυματα.
Δημοψηφισμα για την επαναφορα της θανατικης ποινης.
Τα καθικια στον ταφο!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός:


"Τι άλλο θα ακούσουμε;
Ναι, ο Χρυσοχοίδης το σχεδίασε για να περάσει τους νέους τρομονόμους. Με τουε 2 αστυνομικούς μάλιστα που βρίσκονται στην εντατική, έχει υπογράψει συμβόλαιο πως αν ζήσουν θα τους δώσει προαγωγή και αύξηση. Μπορεί να τους κάνει και αστέρες του Χόλυγουντ μια και του έδωσαν οι Αμερικάνοι την εντολή να στήσει αυτή την επίθεση (αλήθεια, αυτό για τους Αμερικάνους πώς σου ξέφυγε;)."

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΘΙΚΙ,ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ,ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ,ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS είπε...

ΨΕΥΔΕΙΣ & ΑΠΑΤΗΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ


Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου της ΝΔ για την εκλογή προέδρου του κόμματος ισχυρίζεται δημόσια (σε αντίθεση με το καταστατικό) ότι απαιτούνται 50 υπογραφές συνέδρων για την έγκυρη υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, ενώ ο Γεν. Δ/ντής της ΝΔ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Μ. Δασκαλάκης μου είπε επιπλέον και προσωπικά και με "ιερή οργή" την 21-10-09, ότι: "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ απαιτούνται 50 υπογραφές των συνέδρων για την έγκυρη υποβολή υποψηφιότητας για την Προεδρία του Κόμματος". Όμως από το καταστατικό του κόμματος αυτό ΔΕΝ προβλέπεται!! (βλ. σχετικά άρθρα 4,5, 10.12, 13, 14, 39). Συνεπώς οι περί του αντιθέτου ισχυρισμοί είναι ΑΠΑΤΗ!! Νομίζω ότι πρέπει να παραιτηθεί όλη η Οργανωτική Επιτροπή και ιδιαίτερα ο Δασκαλάκης κατά του οποίου προσφεύγω στην δικαιοσύνη.

Δημ. Αντωνίου

jimk είπε...

ΠΡΕΖΑ ΤV ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΑΣ...ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ