Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ OKAY ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ...

Το τελευταίο εμπόδιο κάμφθηκε και ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει ανεμπόδιστος στην ανέγερση του νέου του γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού. Το Συμβούλιο της επικρατείας παρέδωσε έκθεση 70 σελίδων, με την οποία μπλοκάρει και την ανέγερση του εμπορικού κέντρου του Μπάμπη Βωβού. Ανοιχτό παραμένει, πάντως «παραθυράκι» για να κατασκευαστεί υπό προϋποθέσεις, αν εξασφαλιστούν δηλαδή μεγαλύτεροι χώροι πρασίνου.

Πλέον, η ΓΗΠΕΛ, η εταιρία που συστάθηκε για τη δημιουργία του γηπέδου, μπορεί να προχωρήσει ανενόχλητη. Άλλωστε, πριν τις εκλογές είχε εκδοθεί άδεια ανωδομής και το μόνο που έλειπε ήταν η απόφαση του ΣτΕ. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εκσκαφών και αντιστηρίξεων και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται η νέα συνεδρίαση της ΓΗΠΕΛ προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Εκτιμάται ότι τα έργα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και το γήπεδο θα είναι έτοιμο το Μάιο του 2011.
Πλέον το ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου, ύψους περίπου 130 εκ. ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη βρεθεί τα 30 εκ. και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει καλυφθεί το ποσό, τόσο μέσω χορηγιών, όσο και μέσω δανείων.

Εμφανώς ικανοποιημενος, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: «Σήμερα είμαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Η απόφαση του ΣτΕ δικαιώνει τις προσπάθειες που καταβάλλαμε μέχρι σήμερα, και ξεκαθαρίζει μία για πάντα το νομικό πλαίσιο γύρω από την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.
Προσβλέπουμε στην αρωγή - για την αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων - της νέας Κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων».

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...
ΕΙΧΕ ΤΟ ΣτΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;;;
Ο ΒΩΒΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ...
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ;;;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....

ΠΡΕΖΑ TV
9-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kai kala 8a kanei giati proswpika den exw kamia orexi na plirosw ti vlakeia 131 ili8iwn