Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2009

ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΤΟ ΝΕΟ REALITY SHOW ΤΟΥ E!ENTERTAINMENT ΠΟΘ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVA...


Ενα ριάλιτι με φόντο τα ελληνικά νησιά θα φιλοξενήσει από την 1η Νοεμβρίου το κανάλι της NOVA «Ε!Entertainment» (θέση 210). Με παρουσιάστρια την Κάρμεν Ηλέκτρα το ημίωρο ριάλιτι σόου «Κελεπούρι... αλά ελληνικά» θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 22.00. Η Κάρμεν Ηλέκτρα ταξιδεύει με σκάφος στη Ρόδο, την Κω, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Ιο και τη Μύκονο έχοντας μαζί της οκτώ παίκτες (τέσσερα κορίτσια και ισάριθμα αγόρια) και μια κριτική επιτροπή. Σε κάθε στάση τους στο Αιγαίο επισκέπτονται παραλίες, εστιατόρια και μπαράκια, αναζητώντας το «μεγάλο κελεπούρι» από το κάθε νησί. Κερδίζει ο διαγωνιζόμενος που τον διάλεξε και τον έφερε στο παιχνίδι.
Η κρουαζιέρα συνεχίζεται μέχρι τον επόμενο προορισμό και φυσικά τα πάντα καταγράφονται από τις κάμερες. Στο τέλος, όλη η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.


ΠΩΠΩ...ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΟΜΠΑ...
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!


ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2009

1 σχόλιο:

παν είπε...

"ΠΩΠΩ...ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΟΜΠΑ...
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!"

Πλάκα μας κάνεις; Πέρα από το ύφος της εκπομπής (reality) χάνεις ένα μεγάλο συν...

είναι μια εκπομπή που θα μεταδίδεται μέσω του E Network σε παγκόσμια κλίμακα, θα δείχνει τα ελληνικά νησιά, τη διασκέδαση και πολλά άλλα και άρα θα μας διαφημίζει ουσιαστικά τζάμπα σε όλο τον κόσμο!

Δείτε εδώ http://uk.eonline.com/on/uk/shows/perfect_catch/index.jsp για να πάρετε μια ιδέα!

Η ψευτοκουλτουριάρικη νοοτροπία κάποιων θα μας φάει! Δεν είναι όλα στην Ελλάδα Σωκράτης, ακρόπολη κλπ! Σαφώς και πρέπει παράλληλα να διαφημίσουμε και να αναδείξουμε την πλούσια ιστορία μας, άλλα ας μην βλέπουμε μόνο από τη μια πλευρά και ας μην είμαστε αρνητικοί κάθε φορά σε οτιδήποτε συμβαίνει απλά και μόνο για να είμαστε αντίθετοι!