Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ STAGE,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ...ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ...ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ...

Δε θα ανανεωθούν οι συμβάσεις stage των εργαζομένων που απασχολούνται στο Δημόσιο, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ενώ θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση για την τύχη της συγκεκριμένης ομάδας εργαζομένων.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης, κατά τη συνάντησή του με την ΠΟΕ ΟΤΑ, ξεκαθάρισε ότι δε θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα για την πρόσληψη 20.000 ανέργων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Ραγκούσης τάχθηκε υπέρ των μόνιμων εργασιακών σχέσεων, τονίζοντας ότι γι' αυτό το λόγο θα περιοριστούν δραστικά οι συμβάσεις έργου που συνάπτονται στους δήμους, μέχρι την τελική κατάργησή τους και την πραγματοποίηση όλων των προσλήψεων και συμβάσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, μέσω ΑΣΕΠ.

ΑΦΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΤΑ STAGE ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΑΡΧΙΣΑΝ...ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ STAGE,ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ 8ΩΡΟ,ΓΙΑ 400ΕΥΡΩ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ,ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ.

ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΑΤH...

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ STAGE ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΕΠΙΔΟΤΏΝΤΑΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ....ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eλα ρε prezaki,άσε να πιάσει και κανένας καημένος λαθρομετανάστης καμιά δουλειά,όλα δικά σου τα θέλεις;Αφού τα είπαμε αυτά!!Πάλι τα ίδια θα λέμε;

Ανώνυμος είπε...

Τα καημένα τα παιδιά των stage να ξεστραβωθούν, να στρώσουν τον κώλο και να μπούν μεσω ΑΣΕΠ αξιοκρατικά, όπως κάνουν οσοι δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. Ελεος πια, τον πούλο επιτέλους τα βύσματα από το δημόσιο, προσλήψεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μας έλειπε, κι άλλοι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι! Δεν πάμε καλά!
8:42, οι μετανάστες είναι συνήθως πολύ εργατικοί άνθρωποι, επιπλέον, δεν έχουν τους πόρους που να τους επιτρέπουν να δουλεύουν χωρίς αποδοχές. Οπότε μην ανησυχείς, δεν θα πάνε σε stage. Κάτι τέτοια είναι γιά τους βυσματούχους Έλληνες, που ονειρεύονται τη μονιμοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομεταναστες σου prezaki μεχρι και μπατσοι γιναν.Και ταχα μου, καιγεσε για τα ελληνοπουλα των stage?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ tv μαλλον θελεις μια Ελλαδα μπουρδελο.
Τα 12000 ''καλοπαιδα'' γλυψανε για να βρουν αυτες τις θεσεις.
Κατα βαθος ουτε εσυ τους υποστηριζεις απλα σ'αρεσει το μπαχαλο.

Ανώνυμος είπε...

11.15 τούβλο δε θα ναι μπάτσοι πολιτικό προσωπικό θα είναι σαν μεταφραστές κ κάτσε να γίνει κιόλας. Αν ξέρεις εσύ πακιστανικά τράβα να σε προσλάβουνε