Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2009

Ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ PROTAGON.GR...


Επιθεση με spray εγινε στον Πανο Μουζουρακη απο Χρυσαυγητες,
καθως πηγαινε στο club Οξυγονο στο οποιο εμφανιζεται...
εξαιτιας του σατιρικου video
που δημοσιευσαι ανημερα της 28ης Οκτωβριου στο protagon.gr.

Μιλαμε για το απολυτο καφριλικι.
Ακομη και να μην συμφωνεις σε αυτα που ελεγε,τετοιες αντιδρασεις ειναι ακραιες μεχρι εκει που δεν παει...

Μπραβο επισης και σε μεριδα του internet η οποια με την σταση που κρατησε βοηθησε στο να παρει διασταση το θεμα και να εχουμε τα σημερινα αποτελεσματα.

Αυτη την ωρα ο Πανος Μουζουρακης ειναι στη ΓΑΔΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
31-10-2009

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MOUZOURAKI NWRIS EINAI AKOMA. EXEI KAI SYNEXEIA MOUNAKI.. KAI ESY THEODORAKI...

angel of death είπε...

ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ...ΤΡΑΒΑΤΕ ΨΟΦΗΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

mouzouraki... tin epomeni fora den tha exeis rammata mono ston kwlo sou... kanonise na synexiseis tis malakies sou

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκια σας γυρεύει ο Joey_Allen.

Τοίχο τοίχο μη σας πετύχω πουστάκια.

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ"
Το σωστο ειναι "Ο Πανος Μουζουρακης δεχτηκε επιθεση".
Οσοι του επιτεθηκαν δεν ειχαν προθεση να τον δολοφονησουν.
Ελεος πια με την υπερβολη...

Ανώνυμος είπε...

O Joey_Allen KAI I PARAPLIGIKI PAREA TOU THA MAS KLASOUN TA 3.. O MOUZOURAKIS EPATHE AUTO POU TOU AKSIZE.. KAI LIGA TOU EKANAN, EPREPE NA TON KAPSOUN I NA KALUTERA NA TOU BALOUN ENA SYSTIMA AUTOANAFLEKSIS KATHE FORA POU THA LEEI TETOIES MALAKIES

Ανώνυμος είπε...

Ενα γερό χέρι ξύλο και ένα σπασμένο αγγούρι στον κώλο θέλει το πρεζόνι , η παλιοαδέρφω που θα μας πει τι είναι και τι δεν είναι η 28 οκτωβρίου.

Αυτός είπε τα δικά του , τώρα θα πούμε και μεις τα δικά μας. Δημοκρατία έχουμε , ότι θέλουμε λέμε και κάνουμε. Δεν έχουν αυτό το δικαίωμα μόνο οι άπλυτοι.
Δειλοί , προβληματικοί από κούνια , αδερφές είναι όλοι τους. Αρκετά τους ανεχτήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΕΝΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.ΣΕ ΛΑΚΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ.
Ο Joey_Allen ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΒΛΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
ΙΣΑ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι στην ΓΑΔΑ και δεν τον πλάκωσαν ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Joey_Allen μεγάλε είναι ιδέα.

Γι'αυτό λοιπόν άσε τα πουτσιλίκια και άκου Warrant και Motley Crue!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,, Ο ΜΑΖΟΥΡΑΚΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΑΜΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΤΛ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ.. ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ασχετο, πρεζα μουνακι σου γαμω το κωλαρακι, Πρεζα ειναι αληθεια οτι γαμας τον μουζουρακη, ε τριχωτο αγορι?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΕΖΑ,ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

XEXEXE ΕΤΣΙ...ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

NA AGIASOYN TA XERAKIA TOYS

Aπολίτιστος είπε...

H Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

Η Χρυσαυγήτες καμιά φορά ναι... ;-)

Κανείς δεν ξέρει τί κρύβει η άλλη πλευρά ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος (ο μαλάκας) χρησιμοποίησε λόγια για να πει τις μαλακίες του.
Οι δεύτεροι (οι ανεγκέφαλοι), ΟΠΛΑ, μίσος και τρομοκρατία, για να τον κάνουν να σωπάσει!!!
Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα
είμαι με τον ΜΑΛΑΚΑ!!!
(Πού καταντήσαμε!)

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι 2:24. Είναι μεγάλη κατάντια γιά μιά χώρα, το σεβασμό γιά τη μνήμη των προγόνων να προσπαθούν να τον καπηλεύονται άτομα με νοοτροπία μπράβου της Mαφίας.

Ανώνυμος είπε...

o titlos leei " dextike dolofoniki epithesi"

apo kato o idios pou to grafei leei oti tou epitethikan me spray(to dolofoniko oplo)

ta skeftete ayta pou grafei i pinei kanena tsipouraki ekeini tin ora ?


na min pao parakato kai anarotitho an aytoi pou tou epitethikan eixan konkardes i taytotites pou edeixan ston moutzouraki prin ton psekasoun, pou elegan oti einai xrisaygites..

arxizo kai anarotiemai mipos einai kamia provokatsia apo ton idio..
me ena videaki, merikes sfaliares kai ena spray, egine "iroas" kai isos ton doume kai se kanena lazopoulo..

Ανώνυμος είπε...

λοιπον.φασιστοφατσες μαλακες ακουστε καλα κ βαλτο καλα στο σκατοκεφαλο σας!ειστε τοσο ηλιθιοι που δεν μπορειται να καταλαβεταιοτι ο μουζουρακης κ το αλλο παλικαρι επαιζαν ρολους!δεν ηταν προσωπικες τους αποψεις!επειδη εσεις ομως ειστε σκατομυαλοι ψαχνετε αφορμη για νεα νταηλικια!αν ειχατε λιγο μυαλο ομως ισως καταλαβαινατε.κ παλι,κ προσωπικα οτυ λεγομενα να ηταν δεν εχετ κανενα δικαιωμα να τον ακουμπησετε.να βγειτε κ να τον κραξετε.απο την στιγμη που τον ακουμπησατε ομως,τωρα προσεχτε τον κωλο σας.μονο αυτο σας λεω.προσεχτε τον κωλο σας!παλιοφασιστες του κερατα!

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα είσαι το ίδιο τρόμπας όπως ο Μουζουράκης...
"Δολοφονική επίθεση" με σπρέϋ...
Ελεος ρε ηλίθιε!!!

Ο Μουζουράκης είναι για πολλά γιαούρτια
(Τα αυγά τα έφαγε η Σώτη...)

Ανώνυμος είπε...

Καλά από πότε η αισθητική και το χιούμορ τύπου επιθεώρησης δεκαετίας 80 θεωρείται πρωτοτυπία. ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς ο Μπουρνέλης φανταζει "Αδερφοι Μαρξ". Μην παραμυθιάζεστε ότι κάνει χιούμορ ο τύπος. Αυτό το υπονοούμενο στο φινάλε, για το σεξ είναι τόσο γελοίο(σε όλα ΟΧΙ αλλά στο σεξ..δεν λεμε οχι ,ντεμεκ το αφηνουμε να εννοηθει ότι λέμε ΝΑΙ, δηλαδή είμαστε τοσο γαμηκουλες που σ ολα τα οχι απανταμε ναι μονο οταν προκειται για το σεξ.Τι κρύο, τι πρωτοτυπία ρε...Χαβαλές τύπου "youtube-χαβαλές στην τουαλέτα του σχολείου", απ αυτες που καταγραφουν με το κινητο τα ανήλικα μαλακισμενα για να γελασουν βρισκοντας διεξοδο στη μιζερη πραγματικοτητά τους...

Anastasia είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ,ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΑΦΟΥ ΑΠΛΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

Unknown είπε...

ρε παιδια ας μου πει καποιος τι επαθε ο μουζουρακης και μετα τσακωνεσται

Ανώνυμος είπε...

Paidia gia na teleiwnoume ligo.. o ka8enas exei tis apopseis tou.. den epitrepontai tetoies symperifores.. alla apo ekei kai pera den epitrepetai kai o ka8e enas pou vriskei vhma na vgainei kai na 8igei symvola kai istoria.. emena proswpika me enoxlhse kai profanws 8a empaina se mia diadikasia dialogou.. an kai kata thn apopsh mou 8emata patridas kai e8nous den prepei na aggizeis.. h shmaia den einai pani..

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω αυτά που γράφετε εσείς και ειλικρινά θλίβομαι. Είστε τόσο ηλίθιοι όλοι σας και κάθεστε και βρίζετε και κάνετε και ράνετε?...Εσείς που υποτίθεται "τιμάτε" την Ελλάδα?...Έτσι την υπερπασπίζεστε? Με σκηνές βίας?....
Αντί να συζητάτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι που υποτίθεται είστε "σφάζεστε" και χωρίς νόημα.
Κάποιος είπε αυτό:
"Αυτός είπε τα δικά του , τώρα θα πούμε και μεις τα δικά μας. Δημοκρατία έχουμε , ότι θέλουμε λέμε και κάνουμε." Αν αυτό είναι Δημοκρατία, η αναρχία τι είναι? Πιο πολύ με ασυδοσία μου φαίνεται εμένα. Μάθετε πρώτα να συζητάτε και να υποστηρίζετε με επιχειρήματα τις απόψεις σας. Όταν βρίζετε ο ένας τον άλλον το μόνο που κάνετε είναι -αν έχετε- να χάνετε το δίκιο σας!

Παν μέτρον άριστον λέγαν. Σημαίνει ότι οποιαδήποτε είδους ακρότητα, φανατισμός και τα σχετικά, δεν είναι σωστή.... Εσείς που θεωρείστε Ελληνάρες, εθνικιστές, βάλτε το καλά στο μυαλό σας, πέρα από όποια άποψη κι αν έχετε. Ζούμε σε μία χώρα με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-όση έχει απομείνει. Ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι γουστάρει, αρκεί να μην προσβάλλει την ελευθερία του άλλου.

Θαρρώ πως βγάζουν λογική αυτά που λέω, είναι ευρέος γνωστά. Για να σας δω.
Μια 18χρονη κοπέλα

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται πως δεν την τιμάνε την Ελλάδα τέτοιες πράξεις. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα τον είχα σκοτώσει, τέτοια πράγματα με σπρέι κτλ. τα κάνουν οι αλήτες, όχι οι πραγματικοί εθνικιστές. Και δεν ειρωνεύομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΘΗΚΟΥΣ! Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΗ, ΚΑΝΕΙ ΣΑΤΥΡΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΖΩΑ Ε ΖΩΑ! ΠΙΘΗΚΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

10:22 ela re gamia esi pou ta gamas ola? Psonio e psonio...... bourdelo katantisame ola kai oli mas ften, me ton tropo pou grafeis esi eisai o apolitistos kai o pithikos.

Geia sou re Ellada me tous leventes sou, kai an den sou aresei re tsare fige iparxoun para polleeeeees politismenes xores, gia pigaine kai meta ta leme frokalo