Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2009

Ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!ΘΕΪΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΧΙ"!!!



protagon.gr

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΝΟ!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!


ΠΡΕΖΑ TV
28-10-2009

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τροφη στους φασιστες δινει με αυτες τις μαλακιες...

Αμα δεν νοιαζοταν για την σημαια δεν θα την εκεγε.
Απο την στιγμη που σε ενοχλει η σημαια και θελεις να την καψεις σημαινει οτι της δινεις παραλληλα και αξια.

Περα απο χαζα βιντεο και τραγουδια τυπου ''σαλαμακι'' εχει να δειξει εν λογο ''καλλιτεχνης''?

Φανταζομαι πως οχι...
Αμα αυτοι ειναι οι εκπροσωποι του αντιεξουσιαστικου χωρου σημερα τα κοκκαλα του Ασιμου θα αρχισουν να τριζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ...Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ. ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΤΣΑΚΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ...ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Sosta, diavases poly elyth kai seferi, kourastkhes apo ton vizyhno kai ton palama, tigares ston kavafi, kai les den ksalegrarw kai me ligh satira.

Anypaktos eisai preza kai pio anyparktos egw pou kathomai kai grafw ayto to sxolio, pera apo tous pollous dystyxws anyparktous pou kanoun opws vlepw to idio

Ανώνυμος είπε...

Με το συγκεκριμένο άτομο δεν εχω κανένα πρόβλημα..ίσα ίσα που τον συμπαθώ.Αλλά,ρε παιδιά,σε τέτοια θέματα δε χωράει σάτιρα..Μιλάμε για μια μέρα που χρόνια πριν σηματοδότησε ένα ολόκληρο έθνος..Μπορεί να είμαστε καραγκιόζηδες οι Νεοέλληνες και να μην ξέρουμε πώς να τιμήσουμε πραγματικά ένα τέτοιο γεγονός,αλλά ένα στοιχειώδη σεβασμό τον οφείλουμε.Θυσιάστηκαν πολλές ζωές τότε για να μπορείτε εσείς σήμερα να χαβαλεδιάζετε και να καραγουστάρετε ελεύθερα..

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ...ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ..ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΡΕΖΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτη η μαλακία είναι ...."Θεϊκό", τότε είσαι πράγματι καλός δημοσιογράφος και σίγουρα έχει στήλη κρτικού σε φυλλάδα

Ανώνυμος είπε...

να δω να σατιρισουν καμμια φορα κανεναν μουσουλμανο. τοτε θα ειναι ακροδεξιοι.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο μπραβο τους δε μασησανε και ειπανε αυτα που σκεφτονται οι περισσοτεροι νεοι(στο μυαλο κυριως..)

Ανώνυμος είπε...

KAI MONO POU ENOXLHSE TOSOUS FASISTES EINAI KALO!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι θεά αγάπη μου.
Αυτό το μόϊκαν,ω θεέ μου πως με εξιτάρει.
ΠΟιά σε κουρεύει μωρή κουλή;
Η Τρυφωνία η Σαμαρά;
Θεά αγάπη μου,θέα ο Πάνος!!!

haris είπε...

κλασική περίπτωση ανύπαρκτου που θέλει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και το κάνει με ένα θέμα που ΞΕΡΕΙ ότι προκαλεί, καλώς ή κακώς. με τη λογική του "είναι ένα απλό πανί" και αφήνωντας το συμβολισμό απέξω, τότε γιατί δε καίει και τη βίβλο, απλό χαρτί είναι, γιατί δε καίει τα έργα του Τσεχωφ, απλά χαρτιά είναι.
Δε στηρίζω τις παρελάσεις ούτε το κάψιμο βιβλίων, αλλά με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που εκμεταλλέυονται τις ευαισθησίες, λογικές ή παράλογες, σεβαστές όμως, των άλλων ανθρώπων.
Αυτό το βίντεο για εμένα είναι το ίδιο με μιας χαζογκόμενας που βγάζει το κώλο και τα βυζιά έξω σε ένα περιοδικό προκειμένου να τη μάθει ο κόσμος
Μουζουράκη, εγώ ευχαρίστως δέχομαι να γυρίσω βίντεο μαζί σου, όπου μαζί με την ελληνική σημαία όμως θα κάψουμε και την αμερικάνικη, την αλβανική τη ΄ρωσικη, τα απλά πανιά δηλαδή όλων των χωρών και μαζί θα κάψουμε και απλά χαρτιά όπως τη βίβλο το κοράνι, βιβλία του ριτσου κλπ.
Απλά χαρτιά και πανιά, όπως είπες...
Έχεις τα αρχίδια?
Αρχίδια έχεις, ψευτοεπαναστάτη εκ του ασφαλούς
Χάρης Σγουραμάλης

Ανώνυμος είπε...

e....kollane kammia fora ksai lene xaza, alla dikio exoyn!to telos toy polemoy eprepe na giortazoyme oxi thn arxh!alla mhpws yphrxe telos? meta arxise o emfylios..to pio trello einai oti mas g..isan oi germanoi kai meta phgan oloi oi ellhnes metanastes (kai kala edw den eixe lefta) kai ftiaxan pali thn germania!!!AN EINAI DYNATON!SAN PONTIAKO ANEKDOTO MOY AKOYGETAI!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι έδωσαν τις ζωές τους για να "σατιρίζει" ο κάθε ανύπαρκτος και τυχάρπαστος "ηθοποιός", για να βγαίνει στην τηλεόραση ο κάθε "Λαζόπουλος", για να σχολιάζω εγώ σε αυτό το blog..Εγώ τουλάχιστον το εκτιμώ. Δυστυχώ έχουν ισοπεδωθεί όλα.Το ότι ζήτησε συγνώμη αυτός ο "κύριος" μετά, δείχνει ότι κατάλαβε έστω και λίγο το μέγεθος της ... μην πω τώρα ... που έκανε.

Ανώνυμος είπε...

αρωστημενο βιντεο. ντροπη τους.
εγω θελω πολυ να δω τους τυπακους του βιντεο και τον λαζοπουλο, να κοροιδευουν αλαχ, μουσουλμανους, εβραιους...

Ανώνυμος είπε...

2:40

Με ενόχλησε και δεν είμαι Φασίστας.

Υποστηρίζω την Σημαία μου και την ιστορία που αυτή προβάλει.

Τα τυπάκια στο clip μπορούν κάλλιστα, αφού δεν νιώθουν ότι τους εκφράζει το σύμβολο αυτό, να παραιτηθούν και αποποιηθούν κάθε δικαιώματος Έλλην πολίτου.

Ασφαλιστικά. εργασιακά, συνταξιοδοτικά κλπ. Επειδή όλα αυτά απορρέουν από την χώρα που έχει σαν σύμβολο την σημαία αυτή.

Που δεν τους ενδιαφέρει εάν κακομεταχειριστεί.

Αρκετά με τους γελοίους μισέλληνες.


'nuff said.

Ανώνυμος είπε...

''At 2:37 πμ, Anonymous Ανώνυμος

να δω αν σατυρισουν καμμια φορα κανεναν μουσουλμανο οι ακροδεξιοι, τοτε αν θα ειναι σατυρα.''

Aυτο που λεει ο απο πανω φιλος ειναι πολυ σωστο.Γιατι οταν παιζεις με τετοια ευαισθητα θεματα μονο κρυαδες βγαινουν.

''At 2:40 πμ, Anonymous Ανώνυμος
KAI MONO POU ENOXLHSE TOSOUS FASISTES EINAI KALO!!''

Ειναι κριμα να θεωρεις οτι ολα τα παραπανω σχολια ειναι απο φασιστες.
Δηλαδη οποιος δεν γουσταρει να βλεπει σημαιεες να καιγονται θεωρηται αυτοματος και φασιστας για εσενα ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που θέλω να μου απαντηθεί είναι εαν αυτοί οι δύο,
λένε δικές τους απόψεις στο videάκι
ή
υποδύονται τους μακάκες που έχουν σφηνωμένες αυτές τις ανοησίες στα κεφάλια τους!

Υ.Γ. "Haris", συμφωνώ:
"με τη λογική του "είναι ένα απλό πανί" και αφήνοντας το συμβολισμό απέξω, γιατί δε καίει και τη Βίβλο, απλό χαρτί είναι, γιατί δε καίει και τα έργα του Τσεχωφ, απλά χαρτιά είναι"

και συμπληρώνω:
Γιατί δεν σκοτώνει και τον γείτονά του για να τον φάει?
ΚΡΕΑΣ είναι!!!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΤΙΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ,ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

''At 10:58 πμ, Blogger ΠΡΕΖΑ TV

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΤΙΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ,ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.''

Πρεζα επειδη καρπωνεσαι το οτι εισαι εσυ ο ειδικος πανω σε θεματα σατυρας, απλα να γνωριζεις οτι η σατυρα δεν εχει ''λεκτικα'' ορια αλλα εχει κοινωνικα και ιδιος ο κοσμος που βλεπει αυτον τον τραγελαφο εχει ηδη απαξιωσει αυτον τον τυπακο.

Εγω οταν ο μπατσος ειχε πεταξει το κορανι αυτου του μουσουλμανου ειχα στεναχωρηθει, ασχετα αν μου φαινοταν υπερβολικη η αντιδραση μετεπειτα...
Στην τελικη καποια πραγματα που εχουν αξια για καποιους ας τα σεβομαστε και η αληθεια ισως να βρεθει μεσα απο τον συνεχει διαλογο μας με αυτους.

Να ειστε αριστεροι για ολους...

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΕ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ 5% TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΠΑΣΧΑ,ΡΑΜΑΖΑΝΙ,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ,25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ?????ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ-ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ...ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ???????

Mr. Fosil είπε...

το κάθε εύπορο γκάου κάνει μία μαλακία και αυτοβαφτίζεται καλλιτέχνης.. φαντάζομαι τι απίστευτα εφηβικά κόμπλεξ είναι συσσωρευμένα πίσω απ αυτό.. Είναι όλα τέλεια στην Ελλάδα, η παρέλαση και η σημαία τον πείραξε τον "έξυπνο"... Αυτό θα πει να ζεις στη βολεμένη γυάλα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40 & ΤΟΥ 1821 ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΓΚΕΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΚΟΚΑΚΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ....ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ????

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχει ελευθερία λόγου σε αυτή τη χώρα και στο διαδίκτυο για να μπορεί κάθε ανόητος σαν αυτόν να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του και να γίνεται ρεντίκολο του εαυτού του.
Δυστυχώς η ημιμάθεια του κάθε ανόητου περνάει στον περισσότερο κόσμο ως άποψη και ως καλλιτεχνική αδεία (μήπως αηδία?).
Ευτυχώς έχουμε δημοκρατία για την οποία προσπάθησαν και μάτωσαν άνθρωποι γενναίοι στη ψυχή από αυτούς που δεν είναι ο εν λόγω ανόητος και ημιμαθής.
Δυστυχώς γι' αυτόν αρκούσαν 3 λεπτά για εκθέσει το βάθος της απύθμενης ανοησίας του στο διαδίκτυο, και όποια συγγνώμη δεν αρκεί για να άρει την ανοησία του, διότι αυτή εκφράζεται ελεύθερα και αυθόρμητα στο βίντεο, η δε συγγνώμη του είναι προϊόν της αντίδρασης που προκάλεσε στους περισσότερους σκεπτόμενους, κριτικούς και φειδωλούς ένα τέτοιο σχόλιο. Δυστυχώς γι' αυτόν δεν είναι 16 ετών για να του συγχωρείται εκφράζει με τέτοιο ανόητο και ρηχό τρόπο την επιφανειακή αντιδραστική δίχως αιτία θέση του. Ευτυχώς για μας δεν μας επηρεάζουν τέτοια ανόητα σχόλια, διότι κάθε πράγμα έχει τη θέση του και ειδικά οι θεσμοί και τα σύμβολα, τα οποία είσαι ελεύθερος να δεχθείς ή όχι, είναι όμως φασιστικό να λοιδωρείς την ευαισθησία και την επιλογή όσων θέλουν να τα σεβαστούν και να τα τιμήσουν, ενώ εσύ επιλέγεις ελεύθερα και δικαιωματικά να απέχεις. Ευτυχώς για μας η ελευθερία του μέσου εκθέτει ανεπανόρθωτα τέτοιους άεργους δήθεν καλλιτέχνες. Δυστυχώς γι' αυτόν δεν έχει κατανοήσει ακόμη την αξία του να λές "ΟΧΙ" σε κάθε φασιστικό μούτρο που θέλει να "βιάσει" την ελευθερία σου και ιδίως την ελευθερία της επιλογής σου, της απόφασής σου και της σκέψης σου, το οποίο συμβολίζεται στην προκειμένη. Δυστυχώς γι' αυτόν που (δεν) εκπροσωπεί τον καλλιτεχνικό χώρο (αλλά τον εαυτό του) δεν έχει ακόμη αντιληφθεί -καλλιτέχνης γαρ και δη ηθοποιός- οτι τα σύμβολα τα κρίνεις με σεβασμό, γιατί μέσα από αυτά που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο αυτοπροσδιορίζεσαι και συ. Δυστυχώς δεν έμαθε στην καλλιτεχνική σχολή που φοίτησε ότι η σάτιρα θέλει παιδεία, γνώση, κριτική ματιά στα πράγματα και άποψη καλλιτεχνική, τα οποία προφανώς στερείταιο ο αδαής με όσα ρηχά και πρόχειρα εξέθεσε, εκθέτοντας ευτυχώς για μας τον επίπεδο και ακατάστατο, δυστυχώς γι' αυτόν, μονοδιάστατο και pathetic εαυτό του. Ευχαριστούμε για την αλήθεια που είχες να μας κομίσεις ως καλλιτέχνης.
Γιώργος Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ). ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ νομίζω ότι ο ίδιος ο τίτλος του video που εχεις αναρτήσει τα λέει όλα."Ο καραγκιόζης Μουζουρακης".
Νομίζω οτι αυτή είναι η εντύπωση που μένει στον καθένα μετά απο τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα.

Αν αυτός ο κύριος αυτοαποκαλείται και αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός τότε νομίζω οτι ντροπιάζει όλο τον αριστερό χώρο και όλους όσους θέλουν να ανήκουν εκεί ιδεολογικά.Έπρεπε να τον κράξετε όχι να καραγουστάρετε μαζί του.

Ο αριστερός δεν γαμάει την πατρίδα του.Ο αριστερός δεν γαμάει τη σημαία του.Ο αριστερός δεν γαμάει το έθνος του. Ο αριστερός αγωνίζεται όπως όλοι ΓΙΑ την πατρίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σύμφωνα με τα πιστεύω του.
Άλλο αριστερός και άλλο ανθέλληνας, έτσι για να εξηγούμαστε...

psariatros είπε...

Μπράβο στα παιδιά, όχι τόσο για το video, αλλά γιατί κατάφεραν να ξεσηκώσουν όλους τους Ελληναραδες του καναπέ, τους επαναστάτες με τα τηλεχειρηστηρια και τους πολυπράγμωνες της μεσημεριανης ζώνης. Τους ανάγκασαν να σηκωθούν από τους καναπέδες και να νιώσουν ότι είναι ζωντανοί. Να θυμηθούν στιγμές του ένδοξου παρελθόντος και να τιμήσουν τους προγόνους τους με το πληκτρολόγιο ανα χείρας. Αυτό για κανένα πεντάλεπτο βέβαια, γιατί τόσο χρόνο τους δίνει το διαφημιστικό διάλειμμα. Άντε τώρα λάβετε θέση και συνεχίστε τη γυμναστική των εκτεινόντων και καμπτήρων μυών του αντίχειρα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον από κάτω. ΄Αστοχο βίντεο από κάθε άποψη, ό,τι και να πιστεύει ο καθένας. Δίνει λαβή για σχόλια.