Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2009

ΝΕΚΡΟΙ 2 ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ,ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΝΑΘΥΜΙΆΣΕΩΝ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΗΜΆΔΙΑ;;;

Δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους σε δωμάτια ενός ξενοδοχείου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με διαφορά περίπου 24 ωρών και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός τους προήλθε από αναθυμιάσεις.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο του ξενοδοχείου ο 27χρονος Ελληνοϊταλός Γιώργος Ντεπόλο, ενώ σήμερα το πρωί έχασε την ζωή του, σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου, 28χρονος εμπορικός αντιπρόσωπος.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας, που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος και των δύο νεαρών επήλθε από διαρροή μονοδειξίου του άνθρακα, που προκλήθηκε από ατελή καύση. Οι δύο άτυχοι πελάτες του ξενοδοχείου εισέπνευσαν το αέριο την ώρα του ύπνου. «Στο αίμα τους ανιχνεύτηκαν συγκεντρώσεις μονοξειδίου του άνθρακα σε ποσοστό 70% και 80%. Κοιμήθηκαν και δεν ξύπνησαν ποτέ», είπε ο κ. Τσούγκας.
Ως στιγμής, δεν έγινε γνωστό αν η διαρροή προκλήθηκε από το καλοριφέρ, ή από κάποια άλλη κεντρική μονάδα θέρμανσης. Αξιωματικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας διενεργούν έρευνες στο ξενοδοχείο για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο νεαρών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
6-11-2009


3 σχόλια:

Rodia είπε...

Το θέμα δεν ειναι ο έλεγχος. Το θεμα ειναι οτι αυτο το ξενοδοχειο ΔΕΝ θα κλεισει: επειδη θε συνεχισουν να πηγαινουν εκει πελατες.
Ο έλεγχος ειμαστε εμεις.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι το Nepheli Hotel στο Πανοραμα
Θεσσαλονικης.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ.
ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟ
ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ.

ΑΠΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΜΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΗ ΚΑΥΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΕΡΙΖΕΤΕ
ΑΝ ΜΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΡΡΟΗ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.