Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2009

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στις 20 Ιανουαρίου, ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου Άμφισσας προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας η δίκη των δύο ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τον θάνατο του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αρχικώς προσδιοριστεί να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας στις 15 Δεκεμβρίου, αλλά μετά από διαμαρτυρίες του εμπορικού κόσμου της πόλης η εκδίκαση μεταφέρθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας που διοικητικά υπάγεται στο Εφετείο Λαμίας. Έτσι η δίκη προσδιορίστηκε για τις 20 Ιανουαρίου καθώς οι κληρώσεις δικαστών για τα Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια Δεκεμβρίου στην Άμφισσα είχαν ήδη πραγματοποιηθεί όταν η υπόθεση μεταφέρθηκε στο εκεί Πρωτοδικείο .
Κατηγορούμενοι είναι ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας που πυροβόλησε τον άτυχο μαθητή και ο συνάδελφος του Βασίλης Σαραλιώτης, παρών στο τραγικό περιστατικό. Ο Κορκονέας βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο ενώ ο συνάδελφος του θα δικαστεί για απλή συνέργεια.

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ....ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

ΠΡΕΖΑ TV
17-11-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στα αρχίδια μας τι λεει κι αυτή...
ποια είναι ;
να μαζευε κι αυτή το παιδί της να μη γυρνάει και να μπλέκει με παρέες και να πετάει πέτρες στους μπάτσους...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ.ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
όπως λέει κι ο λαός μας οι γονείς φταίνε για το που καταλήγει ένα παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κορκονεας να σαπισει στην φυλακη.
Εγινε η αφορμη για να γινει κολαση η πρωτευουσα για εβδομαδες.
Η εντολη των ανωτερων του ηταν ''σηκω και φυγε''.
Εκεινος ομως εβγαλε το οπλο και πυροβολησε.
Ο Κορκονεας "οπλισε" το χερι ολων αυτων των καθαρματων που κατακαψαν και κατεστρεψαν την Αθηνα μας.Οποιος στην Αστυνομια εχει ψυχολογικα προβληματα ας παει σπιτι του.

Ανώνυμος είπε...

2.31 τι λες ρε κρετίνε; Τι ποια είναι; Η μάνα του δεν έχει λόγο στη δίκη των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του παιδιού της κι έχεις εσύ ο άσχετος;
Δε ντρέπεσαι καθόλου να μιλάς έτσι για ένα πιτσιρίκι που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ εν ψυχρώ χωρίς κανένα λόγο; Ακόμα και κάτι να πέταξε δε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να σκοτώνει. Εξάλλου οι εντολές ήταν να φύγουν από το σημείο οι μπάτσοι. Εύχομαι όταν κάνεις παιδί να σου το δολοφονήσει ένας μπάσταρδος ψυχανώμαλος μπάτσος και μετά να δούμε τι θα λες.
Υ.Γ. Άρα και σένα οι γονείς σου φταίνε που είσαι τόσο μαλάκας, φασίστας, άκαρδος μπάσταρδος

Ανώνυμος είπε...

α κ σένα 3.33 δεν ήταν μόνο αυτό που όπλισε τα χέρια διαφόρων. Ήταν η συσσωρευμένη οργή και απογοήτευση των νέων ανθρώπων για το μέλλον τους. Εκτός αυτού σπασίματα κάνανε και επίτηδες ασφαλίτες και χρυσαυγίτες μην ξεχνάμε και τα ντοκουμέντα, υπήρξαν φωτογραφίες

Ανώνυμος είπε...

φιλε 3.33 ξερω τι λεω και το ξερω απο μεσα.Ειμαι στη Χρυση Αυγη χρονια τωρα και κανονιζουμε στημενα επεισοδια για να παγιδεψουμε αναρχες.Το παιδι ηξερε που πηγαινε

Ανώνυμος είπε...

φιλε 4.50 εννοουσα

Ανώνυμος είπε...

μαλάκα 4.49, ο 2.31 είμαι.
έχεις πρόβλημα στο να διαβάζεις ένα απλό κείμενο; ή τέλος πάντων να ερμηνεύεις την έννοια του;
δε κατέκρινα ρε καθυστερημένε τον μπάτσο;
από που συμπεραίνεις οτι είμαι φασίστας;
απλά θες να πεις κάτι για φασίστες ας είναι και μαλακία.
απλά κατηγόρησα και τη μάνα του παιδιού οτι δεν έκανε καλά τη δουλειά της.
Αν αρνείσαι το γεγονός οτι κάτι έκανε το πιτσιρίκι και έδωσε την αφορμή στον ψυχανώμαλο μπάτσο όπως λες είσαι πραγματικά ηλίθιος και τρως αμάσητα οτι σου λένε και ακούς. Είσαι ένα ζώο και μισό.Πρόβατο και κρέας.
Αν το πυροβολούσε στα καλά καθούμενα και γω μαζί σου. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ. ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;
άμα σε βρίσει ένα δεκαπεντάχρονο στο δρόμο άσχημα, είσαι τόσο υπεράνω που δε θα αντιδράσεις; ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.
εγώ απλά κατακρίνω τη μάνα του που δεν το μεγάλωσε ώστε να μην ενοχλεί τους άλλους.
εμένα αυτό με έμαθαν οι δικοί μου.αλλά και να μην αφήνω να με ενοχλούν οι άλλοι.
εσύ τώρα πες στο παιδί σου να πετάει πέτρες στους μπάτσους αλλά να του βάζεις ένα αλεξίσφαιρο πριν φύγει από το σπίτι. τώρα ξέρεις...
Υ.Γ. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

συνεχίζω να πιστεύω ότι το iq σου είναι κάτω του 10 και πολύ λέω. Ότι και να του έκανε ΕΚΤΟΣ και αν τον σημαδεύε με όπλο και υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΑΠ΄ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ/ΠΟΤΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΖ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΥΤΕ ΔΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΛΕΨΕΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΚΟΤΩΜΑ, ΠΕΤΑΞΕΣ ΠΕΤΡΑ ΣΚΟΤΩΜΑ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΚΟΤΩΜΑ. ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Η ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Υ.Γ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ