Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2009

300 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009...ΜΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...

Αρκετές δεκάδες θα είναι τα ταξιδιωτικά γραφεία που αναμένεται να βάλουν λουκέτο στο τέλος της χρονιάς, ενώ οι συνεργασίες και οι συγχωνεύσεις πρακτορείων, προκειμένου να μην κατεβάσουν ρολά όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά αυξάνονται κιόλας.

Ανθρωποι του κλάδου υπολογίζουν ότι τα τουριστικά γραφεία που θα αναγκαστούν να κλείσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς θα φθάσουν γύρω στα 300 σε όλη τη χώρα, αν δεν πάνε καλά οι πωλήσεις πακέτων διακοπών για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ακόμη και το καλοκαίρι, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ταξίδια και διακοπές, η κίνηση των ταξιδιωτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα μειώθηκε από 35% μέχρι και 50%, ενώ τα πακέτα για την αργία της 28ης Οκτωβρίου έμειναν σχεδόν απούλητα.
«Η κατάσταση είναι ήδη δύσκολη για τα ταξιδιωτικά γραφεία, στα οποία τώρα εκδηλώνονται οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ), Σπύρος Γκίνης.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

ΠΡΕΖΑ TV
15-11-2009


ethnos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΛΑ


Σύμφωνα με την γραπτή δήλωση του, αναφέρει ότι στα κτίρια που στεγάζεται ο Μάκης Τ με το portal και την εφημερίδα του είναι και ο έμπορος οπλικών συστημάτων Νίκος Κιολείδης

ΜΑΚΗ .......πουλησες πολυ κουτοχορτο αλλα δεν το τρωει πια κανεις