Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2009

ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Ο ένας μετά τον άλλο αντιδρούν οι δήμαρχοι στο ενδεχόμενο διεξαγωγής στην πόλη τους της δίκης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Μετά τη Χαλκίδα και την Άμφισσα, ο δήμαρχος Κορυδαλλού απέστειλε επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με το ίδιο αίτημα.
Στην επιστολή του ο δήμαρχος Κορυδαλλού επισημαίνει ότι πιθανή διεξαγωγή της δίκης στην πόλη του θίγει την αξιοπιστία της πολιτείας, η οποία έχει δεσμευτεί ότι μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της δίκης του ΕΛΑ θα κατεδαφιστεί η μάντρα των γυναικείων φυλακών και οι δύο από τις τρεις πτέρυγες.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου κατέθεσε αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητά η δίκη των δύο ειδικών φρουρών Eπαμεινώνδα Kορκονέα και Bασίλη Σαραλιώτη -που κατηγορούνται για τον θάνατο του ανήλικου γιου της- να γίνει στην Αθήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Στην αίτησή της η κ. Τσαλικιάν χαρακτηρίζει "δυσχερή έως αδύνατη" την παράσταση της ίδιας, των δικηγόρων και των μαρτύρων στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, που έχει οριστεί για τη διεξαγωγή της δίκης των δύο ειδικών φρουρών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ,Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ,ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΩΔΙΑ,ΑΣ ΠΑΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
13-11-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη μερα
Πρεπει, πια ν αποφασισουν τελεσιδικα να γινει η δικη, που θα γινει ???στα βουνα???
Φυσικα θα ειναι σε καποια πολη.
Το κρατος ξερει οτι και μετρα να παρει δυστυχως επεισοδεια θα γινουν.
Μονο οπου γινει να απαγορευτει η κυκλοφορια σ αρκετα τετραγωνα τριγυρω, μακαρι να βγει ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, αυτο μετραει ,φυσικα να μην υπαρξουν ζημιες, μα δεν ειναι πανταεφικτο, μακαρι να γινει ειρηνικη διαμαρτυρια .

Ανώνυμος είπε...

κάντε τη στη Νέα Ζηλανδία που ναι και μακριά...

Ανώνυμος είπε...

file poli kalo.

Ανώνυμος είπε...

ego leo na geini stin PLAKA ekei stin ANDRIANOU K LYSIOU p diatiroun kafeteries o adelfos tou proin arxigou tis ELAS k ton filon tou roufianon . k anti na zitisoun ena sygnomi g afto to apanthropo englima , aferesan tin zwh apo ena vlastari ,ironevonte k ton apokaloun ALITAKO ! ! !