Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2009

ΤΗΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ...ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΒΡΟΧΗ...

Όργιο καταπατήσεων και ανέγερσης αυθαιρέτων στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου αποκαλύπτει έκθεση των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, την οποία παρουσιάζει η "Καθημερινή της Κυριακής".
Σύμφωνα με την έκθεση, ευθύνες για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες έχουν η τοπική κτηματική υπηρεσία, οι δήμοι Μεσολογγίου και Οινιάδων, η ΔΕΗ Αγρινίου, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου, η Πολεοδομία της νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας και η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια η Κτηματική Υπηρεσία επικαλείται διάφορες δυσκολίες στην αποτύπωση των αυθαιρεσιών, όπως την περίφραξη των καταπατημένων εκτάσεων και τη φύλαξή τους από σκύλους.
Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής ζήτησε την αντικατάσταση του Προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας και την πειθαρχική του δίωξη για παράβαση καθήκοντος, παραπέμποντας την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Ο προϊστάμενος από την πλευρά του απάντησε καταθέτοντας μήνυση κατα του Γενικού Επιθεωρητή.

ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΡΓΩΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
15-11-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: