Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στημένων αγώνων στην Ευρώπη. Με νέες συλλήψεις υπόπτων, με τιμωρίες ποδοσφαιριστών που φέρονται αναμεμειγμένοι στο σκάνδαλο, με δημοσίευμα (των «Τάιμς») ότι εμπλέκονται στην υπόθεση και αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ. Και με τον παγκόσμιο κολοσσό adidas να απειλεί ότι θα κόψει τις χορηγίες σε ομάδες που έστηναν παιχνίδια.

Παίκτες της Όσναμπρικ έστηναν παιχνίδια Παίκτες της Όσναμπρικ έστηναν παιχνίδια Η ελβετική αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη δυο υπόπτων, ενώ η κροατική συνέλαβε στα σύνορα με τη Σλοβενία, ένα από τα μέλη της διεθνούς σπείρας, για το οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την γερμανική αστυνομία. Ο 30χρονος Τούρκος που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στη Γερμανία, φέρεται να έστηνε με τη βοήθεια συνεργών, παιχνίδια σε Ελβετία, Βέλγιο, Τουρκία, Σλοβενία και Κροατία και σύμφωνα με την αστυνομία να κέρδισε 990.275 ευρώ. Μεταξύ άλλων ο Ντενίς Τς. φέρεται να έστησε τον αγώνα της 4/4/2009 ανάμεσα σε Ανκαρασπόρ και Μπουρσασπόρ που έληξε με 2-0 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Σύμφωνα με τις έρευνες της γερμανικής αστυνομίας στα ύποπτα παιχνίδια συμπεριλαμβάνεται το Αουγκσμπουργκ – Όσναμπρικ 3-0 τον Απρίλιο του 2009, για τη β’ κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος τα ματς του οποίου κάθε έβδομα παίζονται και στο κουπόνι στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Μέλος της μαφίας που έστηνε τα ματς φέρεται να κέρδισε απ’ αυτό το παιχνίδι 293.500 ευρώ, ενώ οι τρεις ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να καταθέσουν (Τσίχον, Σουόν και Ραϊχενμπέργκερ) αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Η Βερλ, γερμανική ομάδα γ’ κατηγορίας έθεσε ήδη σε καραντίνα δυο ποδοσφαιριστές της που κατηγορούνται για μειωμένη απόδοση. Στην Ουγγαρία, είναι αρκετά τα ματς πρώτης κατηγορίας που στήθηκαν, με την Ούιπεστ να είναι περισσότερο αναμεμειγμένη.

Σημερινό δημοσίευμα της "Süddeutsche Zeitung" αναφέρει ότι για το στήσιμο του αγώνα Ιβερντόν – Τουν στην Ελβετία, μέλος της «συμμορίας» εισέπραξε 60.000 ευρώ. Η έγκυρη γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει κι ένα άλλο απίστευτο περιστατικό. Μέλη της «συμμορίας» είχανε καταφέρει να βάλουν δύο δικούς τους παίκτες, που δήθεν τελούσαν υπό δοκιμή, στην ενδεκάδα της βοσνιακής ομάδας Tράβνικ, η οποία έδωσε φιλικά ματς με τις ελβετικές Σιόν και Ξαμάξ. Οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονται ότι κατάφεραν να επηρεάσουν το σκορ με το οποίο έχασε η Tράβνικ από τις ελβετικές ομάδες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η «συμμορία» να εισπράξει από το στοίχημα 152.400 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σιόν, Κρίστιαν Κόνσταντιν, με τα χρήματα που εισπράχθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο από το στοίχημα η Tράβνικ πλήρωσε τα έξοδα της προετοιμασίας της στην Ελβετία.

Οι Times στην Αγγλία αποκαλύπτουν ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονται και αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ που ενημέρωναν τα μέλη της «συμμορίας» ποιους διαιτητές θα όριζαν σε διεθνή παιχνίδια

Η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB) και η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (DFL)αποφάσισαν να συγκροτήσουν επιτροπή για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Χαρακτηριστικά, οι εκπρόσωποι των δύο αυτών κορυφαίων ποδοσφαιρικών οργανισμών της χώρας ανέφεραν πως η επιτροπή αυτή θα είναι ένα είδος «task force» και σκοπός της θα είναι τόσο να διερευνήσει τις συνέπειες που τυχόν θα υπάρξουν για το γερμανικό ποδόσφαιρο από το σκάνδαλο όσο και να προσφέρει τη βοήθειά της στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Αυτό ανήγγειλαν, στη Φρανκφούρτη, οι επικεφαλής των δύο Ενώσεων, ζητώντας παράλληλα από την Εισαγγελία του Μπόχουμ που διενεργεί τις έρευνες να λάβουν γνώση της σχετικής δικογραφίας. Προς το παρόν, πάντως, οι αρχές απέρριψαν το αίτημα για λόγους ανακριτικής τακτικής.

Η adidas, αλλά και αρκετοί ακόμη χορηγοί από διάφορες χώρες, ανακοίνωσαν πως προτίθενται να σταματήσουν τις χορηγίες σε όσες ομάδες αποδειχθεί πως έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΝΕΛΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΚΑΤΑΛΟΓΟ 1200 ΑΤΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ,ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ;;;
ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΘΑΥΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ;;;
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΑΕ;;;;
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΑΓΕ,ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
25-11-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: