Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2009

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ...

ΜΕ ΤΟΥΣ 850 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ,Η MIG Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΕ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν από το πρωί σήμερα περισσότεροι από 1.000 απολυμένοι της Ολυμπιακής, οι οποίοι εξαιρέθηκαν από το σχέδιο για τους εργαζόμενους που είχε εκπονήσει η κυβέρνηση Καραμανλή.

Πρόκειται για συμβασιούχους, που εργάζονταν ως διοικητικό προσωπικό ή εργατοτεχνίτες στα 33 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, για διάστημα ώς και 15 χρόνια, με ανανεώσεις των οκτάμηνων συμβάσεών τους. Είχαν προσληφθεί στην Ολυμπιακή μέσω ΑΣΕΠ.
Οι απολυμένοι υπάλληλοι της εταιρείας ζητούν την ψήφιση διορθωτικής νομοθετικής ρύθμισης, που θα τους επιτρέπει να ενταχθούν στις ρυθμίσεις μετάταξης του προσωπικού στο Δημόσιο.

Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι απολύθηκαν χωρίς να τους καταβληθούν από την προηγούμενη διοίκηση της Ολυμπιακής τα δεδουλευμένα των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου σε αργίες, νυχτερινά και υπερωρίες.
Να σημειωθεί ότι από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στην οδό Πειραιώς στο ύψος της Σωκράτους και μπροστά στο Υπ. Εργασίας.

ΠΡΕΖΑ TV
23-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λενε οι ασχετοι αφου τον αυγουστοσ-επτεμβριο δεν δουλευαμε πως θα πληρωθουμε νυχτερινα-αργιες ... Οτι θελει λεει ο καθενας χωρια οτι ειναι πολλοι κλαδοι συμβασιουχων εργαζομενων και οχι μονο οι υπαλληλοι...