Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ...Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Τον φάκελο μιας ακόμα υπόθεσης κακοποίησης πίσω από τοίχους αστυνομικών τμημάτων και τις κλειστές πόρτες κρατητηρίων αναμένεται να έχει στο γραφείο του μέχρι το τέλος του μήνα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το περιστατικό, που έγινε στη Σύρο, αφορά τέσσερις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν στις 30 Σεπτεμβρίου για κλοπές από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης. Η σύλληψη των τεσσάρων ανακούφισε την τοπική κοινωνία, καθώς φαίνεται ότι είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος των κατοίκων της Σύρου, και πρόσθεσε ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό των αστυνομικών αρχών των Κυκλάδων.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, καθώς στο απολογητικό υπόμνημα των συλληφθέντων προς τον ανακριτή στις 5 Οκτωβρίου ζήτησαν να εξετασθούν από ιατροδικαστή, ισχυριζόμενοι ότι βασανίστηκαν από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της προανάκρισης. Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι όντως οι κρατούμενοι έφεραν χτυπήματα στην πλάτη και στους μηρούς, σε σημεία που δεν φαίνονται όταν οι κρατούμενοι είναι ντυμένοι (στην «αριστερή ωμοπλάτη, πίσω και έσω επιφάνεια αριστερού βραχίονα, πρόσθια και έξω επιφάνεια του αριστερού μηρού»), ενώ σοβαρή κρίθηκε η κατάσταση του ενός.

Η Εισαγγελία της Σύρου ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, καλώντας και τους 13 αστυνομικούς που είχαν βάρδια εκείνο το βράδυ σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τους συλληφθέντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τέσσερις υπέδειξαν έναν συγκεκριμένο αστυνομικό. Σε βάρος του, καθώς και σε βάρος δύο ακόμα αστυνομικών, σχηματίστηκε δικογραφία. Μετά την απολογία του αστυνομικού αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για «βασανιστήρια και άλλες προσβολές ανθρώπινης αξιοπρέπειας». Ερευνες αναμένεται να πραγματοποιήσει και η οικεία Αστυνομική Διεύθυνση. «Περιμένουμε τη δικαστική εξέλιξη, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του θα εξαντλήσουμε όλη την αυστηρότητά μας», επισημαίνει στην «Κ» ανώτατη αστυνομική πηγή.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;;;
ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ...ΟΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ FLORAL ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...
-ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ-
ΟΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΗ ΛΕΣΒΟΥ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΎΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΤΛ...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑΠΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ...ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ...
ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
4-11-2009


kathimerini

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΠΡΕΖΑ ίσως έχεις δίκαιο σε αυτά που λες για ξυλοδαρμούς μεταναστών. Και δε θα πρέπει να κουκουλώνεται τίποτα, εφόσον έχουμε δημοκρατία στις μέρες μας.
Ντάξει, δεν πιστεύω και ο υπουργός μας να είναι και απάνθρωπος, δεν ζούμε και σε καμιά Ουγκάντα. Τέλος πάντων οκέι ως εδώ.

Το να λες όμως ακόμη όποιος είναι στα ΜΑΤ, ότι είναι "μπάτσος των ΜΑΤ" αυτό δεν είναι οκέι.(Εκτός και αν παρεξήγησα τα πράγματα, τότε να με διορθώσεις)

Το είπα και θα το λέω συνέχεια, δεν είναι ΟΛΟΙ ίδιοι, δηλαδή "μπάτσοι των ΜΑΤ, υπάρχουν και αστυνομικοί των ΜΑΤ που προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και φέρονται καλά σε κόσμο.

Ωστόσο καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος όταν με βλέπει με την χακί στολή μου, μου φέρεται λες και είμαι εγκληματίας. Λογικό είναι, αφού όταν αρκετοί από τους συναδέλφους μου ξυλοφορτώνουν όποιον βρούν μπροστά τους και συμπεριφέρονται σαν κανίβαλοι.

Ρε φίλε, σας καταλαβαίνω απόλυτα.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν γίνεται έστω η πιο μικρή προσπάθεια να βγάλετε μερικούς από το τσουβάλι στο οποίο τους έχετε πετάξει. Πραγματικά ας μου το εξηγήσει κάποιος αν μπορεί.

Έχω σιχαθεί να με κράζουν και να με βρίζουν όποτε με βλέπουν σε πορείες παππούδες, γιαγιάδες, παιδιά, φοιτητές και γενικά κόσμος και να με λένε "γουρούνι κρανοφόρο", "μπάτσε των 3,60 που χτυπάς", "κομπλεξικέ" και άλλα πολλά,τα οποία δεν είμαι.
Γενικά συμπεριφέρομαι καλά σε κόσμο και στη δουλειά μου και στη προσωπική μου ζωή. (Και όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλα παλικάρια που είναι στα ΜΑΤ και τα γνωρίζω.)
23 χρονών είμαι, και εγώ έχω μητέρα και πατέρα που νοιάζονται για μένα και ανησυχούν. Τη δουλειά μου κάνω και εγώ.

Ρε παιδιά σκεφτείτε λίγο μερικά πράγματα πριν τα ξεστομήσετε.

Τέλος πάντων, ίσως πάλι τζάμπα να τα λέω...
Ελπίζω όμως κάποτε να αλλάξει η κατάσταση.
Σας καταλαβαίνω και σας σέβομαι και θα εξακολουθώ να το κάνω όπως και να έχουν τα πράγματα.

Να είστε καλά και να περνάτε καλά.

"Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να την κάνει κάποιος άσχημη."

Johnnie.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες φίλε johnnie αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα κ όπως θα ξέρεις καλύτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα.
Αυτό πάντως το "όλοι" έτσι ή "όλοι" αλλιώς είναι εκνευριστικό αρκετά, αλλά δεν έχει να κάνει με τους "μπάτσους" κρανιοφόρους ή μη μόνο, αλλά με την νοοτροπία του όχλου.
Οπότε μην σε φρικάρει αυτό φίλε. Τα ίδια λένε για τους ιερείς, τα ίδια για τους γιατρούς για τους δημοσιογραφους κ παει λέγοντας. Το πρόβλημα είναι ότι στους 50 "μπατσους" αν βρεις 10-20(χοντρικα το λεω) που να είναι σωστοί κ να ξέρουν πως να φερονται ειναι ζητημα. Ακριβως το ιδιο κ με τους γιατρούς κ εκει το πράγμα είναι πιο επικυνδινο αν παιζει κατι σοβαρο..Κ με τους υπολοιπους τα ίδια...
Μην πας μακρια, σε αυτό το blog πόσες φορες τους πηρε όλους η μπαλα επειδη καποιος εκανε μαλακια...Ειτε παπας ηταν αυτος ειτε οτιδηποτε..

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ...ΟΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ FLORAL ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...
......Πάλι τις μαλακιούλες άρχεισες prezzaki;Σε φιλώ,ξέρεις εσύ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΗ ΑΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tvxs.gr/v25218