Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2009

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Αμφισσα θα γινει συμφωνα με πληροφοριες απο το Athens Indymedia η δικη των Κορκονεα και Σαραλιωτη,των μπατσων δολοφονων,του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου,εξαιτιας των αντιδρασεων απο τους κατοικους της Χαλκιδας.
Ακομη και στον Εβρο να κανουν την δικη...οι αντιδρασεις,οι συγκεντρωσεις και οι πορείες διαμαρτυριας,θα γινουν κανονικα.

ΠΡΕΖΑ TV
6-11-2009

7 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Ο κουραδόμαγκας αστυνομικός που δολοφόνησε τον Αλέξανδρο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Περιμένω με ανυπομονησία την δίκη. Να σαπίσει στη φυλακή ο μανιάτης δολοφόνος.

Ανώνυμος είπε...

Με ενοχλεί λίγο που φερόμαστε σαν όχλος. Ισχύει το ότι κανένας δεν είναι επίσημα αθώος ή ένοχος μέχρι τη δικαστική απόφαση και απόδειξη, ή όχι;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

οχι

Pink Floyd είπε...

δηλαδη φιλε ανωνυμε,ο κορκονεας ειναι αθωος,μεχρι να βγει η δικαστικη αποφαση?φιλε μου ειναι και το ξερεις κιεσυ ενοχος για τη δολοφονια και ενοχος στις συνειδησεις ολου του κοσμου.απλα η δικαστικη αποφαση θα βγει για να επιβεβαιωσει την δολοφονια του Αλεξη απο το συγκεκριμενο κτηνος.

http://andreas-pinkfloyd.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ? ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΣΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΙΝΑΤΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

na eixes kiolas....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΞΥΓΗΜΕΝΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΧΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΥ.ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ.