Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2009

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ:Η ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

ειναι ετοιμος να τα γραψει ολα στα κακαλα του!!!

Οπως ολα δειχνουν ο Αντωνης Σαμαρας θα ειναι ο επομενος αρχηγος της Νεας Δημοπρασιας,αυτος δηλαδη που θα διαδεχτει μετα απο χρονια τον Γιωργο Παπανδρεου,καθως τα τελευταια γκαλοπ τον δειχνουν πρωτο και με διαφορα...
Μην ξεχναμε πως τα συμφεροντα που μεχρι πριν ενα μηνα στηριζαν το Γιωργακη,ειναι τα ιδια που τωρα στηριζουν τον Αντωνακη...

ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ,ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ
ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ
ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ SIEMENS!!!


ΠΡΕΖΑ TV
26-11-2009

3 σχόλια:

nea aristera είπε...

Χιλιαδες κλησεις σε κινητα για τον Σαμαρα ποιος τις πληρωνει?

Μολις μου τηλεφωνησαν στο ΚΙΝΗΤΟ (!!!) απο τα κεντρικα γραφεια του Κου Σαμαρα για να με ενημερωσουν λεει σχετικα με την Κυριακη!!! Ποιον εμενα, χα χα χα.!! Αστο καλο γελασαμε παλι!! Και που το βρηκατε κυρια μου της λεω το ΚΙΝΗΤΟ μου? Μα εδω φαινεστε να ειστε γραμμενος στους καταλογους μας, μου απαντα!
Καλα εχετε χασει τελειως τη μπαλλα της λεω κυρια μου και μετα απο μερικα δευτερολεπτα αμηχανιας η κυρια αφου ζητησε συγνωμη το κλεισε.
Και λεω εγω τωρα .
Απο που βρε αληταραδες βρισκετε και βαζετε χερι στους αριθμους των κινητων τηλεφωνων του κοσμου? Με ποιανου αδεια ? Ποιος πληρωνει κε Σαμαρα τις χιλιαδες αυτες κλησεις κινητων πολλων λεπτων η καθεμια σ ολον αυτο τον κοσμο?
Οι κυριοι της κυβερνησης αυτα τα γνωριζουν? Οι αλλοι φελλοι της ΝΔ τα γνωριζουν? Η ψηλη η μητσοτακαινα τα ιδια κανει?
Φανταστειτε λοιπον για ποσο πολυ μαλακες μας περνουν τελικα , ε?
Το θρασος τους δεν εχει ορια!

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλάκα(..φιλικά..) ανενταχτε αριστερέ,σοβαρέψου λίγο,όλοι έχουν όλα τα στοιχεία μας και όχι μόνο τα τηλέφωνα. Αφού είναι ένας απο τους τρόπους διαφήμισης. Πόσους αθώους εξαπατούν κάθε μέρα με ένα σωρό μαλακίες ένα σωρό επαγγελματίες απατεώνες με τηλέφωνα,sms κλπ? Εδώ τώρα είναι "εθνικό ζήτημα" δεν θα σου στέλνανε "ενημέρωση" (..πρόσεξες πως το θέτω..)για να κάνεΙς το "καθήκον σου"? Και σε πείραξε τώρα που σου χαλάσανε τον ύπνο με ενα τηλέφωνο? Γιατί δεν φώναζες και πριν αφου έτσι κάνουν καιρό τώρα..
...αλλά έτσι είναι, μόνο αν σκάσει η βόμβα στα χέρια μας ανοίγουμε λίγο το μάτι και ξυπνάμε.Αλλά δεν είναι έτσι φίλε. Εδώ νομιμοποιήσανε την απάτη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί δεν είδα να φωνάζει κανείς παρά μόνον εκεί που έχουν συμφέροντα.Σκατά λοιπόν...
Να χέσω λοιπόν και δεξιούς και αριστερούς και τους πάνω και τους κάτω!..Καλές οι ταμπέλες αλλά απο μόνες τους είναι ένα τίποτα όσο και φωτεινές και θορυβώδης είναι..

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαρας θα φερει μια νεα πνοη σον τοπο μας, μια νεα μερα ξεκινα...

Οσοι πιστοι προσελθετε, ολοι οι αλλοι ειστε αντιπαλοι του εθνους.

Με απλα λογια να καταλαβενομαστε.