Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Μετά 5 χρόνια, το «μωσαϊκό» του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην κρισιμότερη φάση του, με τις συνιστώσες να διαφωνούν σε ζητήματα τόσο οργάνωσης όσο και πολιτικής χάραξης του συμμαχικού φορέα της Αριστεράς.
Εντός του ΣΥΝ υπάρχουν δύο προτάσεις από την ηγεσία. Δηλαδή είτε ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ως έχει συμμαχικό σχήμα με γενικές κοινές κατευθύνσεις, είτε να γίνει ενιαίο κόμμα με απορρόφηση των σωνιστωσών, αλλά και με αυξημένες πλειοψηφίες από τη βάση, για τη λήψη αποφάσεων.

Την περασμένη Παρασκευή η συζήτηση που έγινε στη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε, όπως αναμενόταν, κατάληξη. Σήμερα η συνεδρίαση θα συνεχιστεί και αναμένεται να τεθούν ζητήματα που έχουν σχέση με το πώς θα γίνουν μέλη του σχήματος οι «ανένταχτοι».
Εκείνο που προκύπτει από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των συνιστωσών είναι ότι, ενώ χρησιμοποιείται σε πολλά θέματα κοινή φρασεολογία, υπάρχουν αντίθετες απόψεις τόσο για τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και για το είδος της αντιπολιτευτικής τακτικής του.

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δ. Βίτσης σε συνέντευξή του χθες στην «Αυγή», μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Υπάρχει η πρόταση για ενιαίο πολιτικό οργανισμό - στην ουσία, ενιαίο κόμμα. Ας το εξετάσουμε, ας συμφωνήσουμε, όμως, πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο αρχές λειτουργίας. Μία για τη βάση και μία για την κορυφή. Στον ενιαίο πολιτικό οργανισμό μία αρχή μπορεί να υπάρχει, η Δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν είναι έτσι, και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστεί να αναζητήσει τον ΣΥΡΙΖΑ 2».

ΜΑΛΑΚΕΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ "ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΑΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ..
ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?
ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

poios ton gamaei pia ton syriza re.

Ανώνυμος είπε...

...kαι θα συνεχίζουν να μαλακίζονται!!Όσο για τον κόσμο της φαινομενικά αριστεράς,μπορούν να βγάλουν και το δεύτερο μάτι τους!!Το πρώτο το βγάλαν εδώ και πολύ καιρό!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαμένε prezza,τί περίμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή;Υπάρχει σοβαρός ¨Ελληνας που πίστεψε ποτέ στην πολιτική του τριχασμένου αυτού κόμματος;Δεν μιλάω για τους επαγγελματίες αριστερούς έτσι;Για τον απλό μέσο ¨Ελληνα μιλάω!!

Ανώνυμος είπε...

Στο ΣΥΡΙΖΑ μαλακίζονται και το ΚΚΕ και η Παπαρήγα είναι από άλλο πλανήτη…ωραία,να πως πήρε το 47% το ΠΑΣΟΚ!!