Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Στις ουρές για τη «βάφτιση» περίπου 13,5 εκατομμυρίων ανώνυμων καρτοκινητών τηλεφώνων θα κληθούν να στηθούν από σήμερα και μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιουλίου οι Έλληνες και οι αλλοδαποί χρήστες- κάτοχοί τους!
Για την ολοκλήρωση του έργου της καταγραφής- ταυτοποίησης του συνόλου των καρτοκινητών που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα έως και τις 30 Ιουλίου 2010 (μεσολαβούν συνολικά 215 εργάσιμες μέρες), που προβλέπει η σχετική νομοθετική ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης, θα πρέπει να αποκτούν ονοματεπώνυμο περίπου 62.800
καρτοκινητά την ημέρα!

Το μέτρο της ταυτοποίησης των καρτοκινητών προβλήθηκε ως «αναγκαίο» για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας αλλά και ενεργειών του κοινού εγκλήματος, ωστόσο εξακολουθεί να παρουσιάζει «μαύρες τρύπες», ικανές να τορπιλίσουν ακόμα και την ίδια την αναγκαιότητα- αποτελεσματικότητά του.

Ας δουμε τωρα και τις μαυρες τρυπες του παραπανω σχεδιου
για τις οποιες σας λεμε απο την πρωτη στιγμη...


ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ROAMING???ΠΩΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΤΑΥΡΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ???ΚΙ'ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ SKYPE ΑΠΟ ΤΟ SMARTPHONE ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ SKYPE-KINHTO,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ WIFI HOT SPOTS ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ;;;

ΣΥΝΕΠΩΣ...Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για την ενημέρωσή σου ΠΡΕΖΑ,

1. Δεν υπάρχουν πολλές χώρες στο κόσμο που να διαθέτουν roaming με Ελλάδα και να σου παρέχουν κινητό χωρίς "καταγραφή".

Σε καποιες χώρες της πολιτισμένης Ευρώπης, εκτός πο διαβατήριο και άδεια παραμονής, ζητούν και την βεβαιωση τόπου κατοικίας απο το τοπικό δημαρχείο.
Για να εχεις αυτή τη βεβαιωση θα πρέπει να εχεις προηγουμένως τραπεζικό λογαριασμό και καθαρή πηγή εσόδων, εργασία ή κατι νόμιμο,για να νοικιάσεις ή αγοράσεις σπίτι.

2. Το roaming οπως ξέρεις εχει κόστος και δεν μπορείς να κανεις ανανέωση μονάδων εκτός.

3. Το Skype είναι VoIP, συνεπώς υπάρχει τηλεφωνική γραμμή, νούμερο, συνδρομή. Ακόμα και 3G να είναι,

μην είσαι κουτός, αυτοί που εφεύραν το ίντερνετ, μα ς το πουλάνε με το δευτερόλεπτο αλλά συγχρόνως φιλτράρουν καθε λέξη κλειδί.

Αυτά που σου είπα ισχύουν σε Σοβαρές και Πολιτισμένες χώρες.

Στη δική μας χώρα απλώς θα μας κανουν "Επαναστατική Γυμναστική" για κανα δίμηνο, οπως με τον ΑΜΚΑ, και θα αναγκάσουν τους φτωχομετανάστες να τρέχουν και να πληρώνουν τις "εξυπηρετήσεις", των επιτήδιων.

Διοτι ως γνωστόν, οι μαφιόζοι και οι τρομοκράτες της Ελλάδος κινούνται στις παρυφές και υπο την σκιάν των Αρχών.

Αμα ήθελαν να τους πιάσουν, μια ματιά απο το Google earth φτάνει, και τους ανακάλυψαν.

Οι Εφορίες και οι εφοριακοί καλά γνωρίζουν τους Τρομοκράτες, μετα μικρά των ονόματα.