Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2009

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ,ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ,ΟΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ!!!

Κομπίνα ύψους άνω του ενός εκατ.ευρώ, με εικονικά δελτία μετακίνησης ΑΜΕΑ με λεωφορεία του ΚΤΕΛ στο νομό Κιλκίς, εντόπισε το Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας. Θα κληθούν να καταθέσουν, μεταξύ άλλων, ο νομάρχης Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας, και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κιλκίς, Χαράλαμπος Μωϋσίδης.

Σύμφωνα με το πόρισμα, κατά τη διετία 2007 – 2008 σημειώθηκαν σοβαρές παρατυπίες, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το δημόσιο με 1,1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Επιθεωρητές του υπουργείου Υγείας ελέγχουν τα παραστατικά και προηγούμενων ετών, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα, παρόμοιες κομπίνες εντοπίστηκαν σε ακόμη δέκα νομαρχίες με τη συνολική ζημία να ανέρχεται στα 2,2 εκατ. ευρώ. Το πόρισμα διαβιβάστηκε στην εισαγγελία του Κιλκίς. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κιλκίς, Ειρήνη Χρυσογιάννη, εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από το ότι οι επιθεωρητές Υγείας δεν διαβίβασαν το πόρισμα μετά την ολοκλήρωσή του, αλλά ενημερώθηκε γι αυτό από δημοσίευσή του στις τοπικές εφημερίδες «Μαχητής του Κιλκίς» και «Ημερησία».

Σύμφωνα με το πόρισμα, η διεύθυνση Πρόνοιας της νομαρχίας Κιλκίς πιστοποίησε 660 ΑΜΕΑ για τις μετακινήσεις τους με το ΚΤΕΛ. Τελικά όμως, δόθηκαν στο ΚΤΕΛ επιπλέον βεβαιώσεις για 8.300 ΑΜΕΑ. Αξίζει να αναφερθεί ότι για τις μετακινήσεις ενός ΑΜΕΑ, το ΚΤΕΛ εισπράττει από το υπουργείο Υγείας 125 ευρώ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ...
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
12-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κιλκίς, Χαράλαμπος Μωϋσίδης

τουλαχιστον τρις ισοβια να φαει για να κοπουν καποιες ορεξεις γενικα.