Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2009

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ OBAMA

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ Ή ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ή ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ;;;

Αντίθετοι στην αποστολή επιπλέον στρατευμάτων στην Καμπούλ εμφανίζονται οι Αμερικανοί, όπως προκύπτει από σφυγμομέτρηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, την ώρα που ο πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, πρόκειται να αποφασίσει για το θέμα αυτό.
Παραδόξως όμως, στην έρευνα των CNN/Opinion Research Corporation, ένα ποσοστό 52% τονίζει επίσης πως ο Ομπάμα οφείλει να ακολουθεί τις προτάσεις των στρατηγών του, οι οποίοι είναι αυτοί που εισηγούνται την αύξηση των στρατευμάτων.

"Αυτό το εύρημα αφήνει να εννοηθεί πως μεταξύ των ερωτηθέντων που δεν διάκεινται ευνοϊκά στην αποστολή ενισχύσεων είναι κάποιοι που δεν ήσαν ενημερωμένοι για το αίτημα για ενισχύσεις που είχε εισηγηθεί ο στρατηγός Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ", τονίζει στο ανακοινωθέν του ο υπεύθυνος σφυγμομετρήσεων του CNN, Κίτινγκ Χόλαντ.

Στη νέα αυτή δημοσκόπηση του δικτύου οι Αμερικανοί φέρονται σχεδόν διχασμένοι ως προς το ερώτημα εάν ο πρόεδρος αργεί να λάβει την απόφασή του για την αποστολή αυτών των δυνάμεων. Από τους 1.018 ερωτηθέντες, το 46% θεωρεί πως ο Ομπάμα αργεί υπέρ το δέον να ανακοινώσει την απόφασή του, ενώ το 50% κρίνει το αντίθετο.
Στην αμέσως προηγούμενη σφυγμομέτρηση του CNN για το ίδιο θέμα, που είχε δημοσιευθεί στα μέσα Οκτωβρίου, το 59% των ερωτηθέντων είχε απαντήσει πως αντιτίθεται στην αποστολή ενισχύσεων στο Αφγανιστάν.

ΠΡΕΖΑ TV
11-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα αρχίδια τους έχουν γραμμένους τα Λόμπυ και η Federal Reserve τους Αμερικάνους.Οσο για τον Ομπάμα,μαριονέτα είναι των παραπάνω.Λαοπλάνος.