Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2009

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ -STAGE- ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι έργου και ορισμένου χρόνου, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Σήμερα πραγματοποιούν πανελλαδική κινητοποίηση και στις 10:00 θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια Πανεπιστημίου, από όπου θα διαδηλώσουν προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Το Συντονιστικό Συμβασιούχων καταγγέλλει ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης ισοδυναμούν με πραγματικές απολύσεις των περίπου 70.000 συμβασιούχων που εργάζονται σήμερα, καλύπτοντας τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δημόσιου τομέα.

Οι συμβασιούχοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, αλλά να διώξει τους σημερινούς συμβασιούχους.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο με συμβάσεις έργου και ορισμένου χρόνου ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Ζητούν:

- Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις
- Κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών απασχόλησης
- Καμία απόλυση, καμία επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων των συμβασιούχων.


ΠΡΕΖΑ TV
19-11-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε μαλάκες. Εμεις που δεν είχαμε κονέ βουλευτή ή δεν είχαμε να πληρώσουμε τα 3,000Ε που ζητούσαν κάποιοι (μέσω των παρατρεχάμενων) , θα πεινάσουμε. Εσείς θα παίρνετε 1,500Ε το μήνα και θα κάθεστε και εμείς ΑΝ βρούμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα θα μας βγαίνει η πίστη για να πάρουμε 800Ε και με την πρώτη θα μας διώξουν;

Εσύ καραγκιόζη πρέζα έτσι αντιλαμβάνεσε την ισονομία και τις ίσες ευκαιρίες;
Αυτοί έχουν ψυχή και εμείς όχι;

Να τους διώξουν όλους , να πάμε παρέα στον ΑΣΕΠ και αν έχετε περισσότερα μόρια (όχι φυσικά από προυπηρεσίες που εμάς δεν μας επιτρέψανε να έχουμε)θα το χαρούμε να προσληφθείτε εσείς και όχι εμείς.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γέμισε με αυτούς τους τρόπους το δημόσιο αγράμματους που θέλουν και μίζες αποπάνω.

Ανώνυμος είπε...

ολοι στα σπιτια τους......ολα τα βυσματα να ψαξουν να βρουν δουλεια...μπραβο στο ΠΑΣΟΚ....θελουν και μονιμοτητα....!!!!!!! γιατι?? επειδη εχουν μπαρμπα βουλευτη??? ρε ουστ....κοπριτες....

Ανώνυμος είπε...

Οι θέσεις αυτές πουλήθηκαν. Υπολογίστε συνολικό αριθμό προσληφθέντων x 3000-5000 ευρώ να δείτε τι χρήμα ενθυλακώθηκε. Το χρήμα δεν δίνεται στον τελικό αποδέκτη αλλά σε παρατρεχάμενους (τρέχα γύρευε δηλαδή και όποιος βγεί να το καταγείλει θα μπλέξει ο ίδιος) χέρι-χέρι και δήθεν για το κόμμα.

Όλοι να απολυθούν.

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε βλακα κ εσυ να δουλεψεις 5 χρονια ανασφαλιστος με 500 ευρω κ τον καθε αχρηστο να σου δινει διαταγες κ στο τελος να σε απολυουν με το χειροτερο τροπο..χωρις να παρεις ουτε αυτα τα οποια εχεις υπογραψει! λες κ εσυ αν ειχες γνωστο καποιον θα ελεγες οχι!ασε μας ρε που ξαφνικα ολοι γινατε ηθικολογοι κ αξιοκρατες !αντε πια με αυτη την καραμελα!