Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ,ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση και η πορεία διαμαρτυρίας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στην Κόρινθο. Η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές και μια σύλληψη.
Η πορεία ξεκίνησε γύρω στις 20:30. Περίπου 150 άτομα έφτασαν μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου, όπου πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ. Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν πετάξει πέτρες σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και σε αστυνομική διμοιρία.
Όπως έγινε γνωστό, δεν υπήρχαν τραυματίες. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έγιναν αρκετές προσαγωγές ενώ τουλάχιστον ένα άτομο θα οδηγηθεί το Σάββατο στον εισαγγελέα.

ΠΡΕΖΑ TV
5-12-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Αστυνομια υπηρετουν τα παιδια του λαου.
Η στοχοποιηση των Αστυνομικων ειναι αδικη.
Προστατεψτε τους νεους ανθρωπους απο τους μπαχαλακηδες!

Ανώνυμος είπε...

"Ήμουν παρών στον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού στην πλατεία των Εξαρχείων από κουκουλοφόρους. Μιλάμε για απίστευτη βαρβαρότητα. Δέκα περίπου άτομα τον χτυπούσαν με λύσσα με ρόπαλα και σιδερολοστούς.Όταν απομακρύνθηκαν τρέχοντας ο αστυνομικός κείτονταν...
αιμόφυρτος με - εκτόε των άλλων - βαθύτατο τραύμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού του. Πρέπει να είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Έχω παρευρεθεί σε άγριες διαδηλώσεις και συμπλοκές στη Γερμανία επί εποχής RAF. Τέτοια αγριότητα δεν τη συνάντησα ποτέ. Μιλάμε για αποφασισμένους δολοφόνους. Το μίσος αυτό δεν έχει να κάνει με κοινωνικά αίτια αλλά με ψυχοπαθολογικές καταστάσεις."



http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_7236.html

Ανώνυμος είπε...

είναι πραγματικότητα ότι το επίπεδο της βίας έχει αυξηθεί πρωτόγνωρα για τα τελευταία χρόνια. η ένταση και από τις δύο μεριές έχει αυξηθεί. αυτό είναι σαφές σε μένα και προσπαθείστε να το αντιληφθείτε! όσο περισσότεροι το καταλάβουν, τόσο περισσότερο πιθανό είναι να βρούμε λύση. οι αφορισμοί για "ψυχοπαθείς" δεν πρόκειται να δώσουν λύση.

Ανώνυμος είπε...

''Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν πετάξει πέτρες σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας''
Βέβαια, διότι η Εθνική Τράπεζα έχει μεγάλη σχέση με τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου...