Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Μεγάλες καθυστερήσεις και παραλήψεις σε ό, τι αφορά τα έργα κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης επισημαίνει η νεοσυσταθείσα Συντονιστική Επιτροπή Επαγγελματιών που συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΕΘ), Μιχάλη Ζορπίδη. Η επιτροπή εξέτασε την πρόοδο των έργων αλλά και των μέτρων που ήταν να ληφθούν εκ μέρους της υπεύθυνης εταιρείας προκειμένου να ανακουφιστούν τα καταστήματα που πλήττονται.

Η Επιτροπή διαπίστωσε μεταξύ άλλων ότι:
• Στην οδό Μοναστηρίου, υφίστανται ακόμα περιφράξεις σε αποθηκευτικούς χώρους που εμποδίζουν την ορατότητα ανάμεσα σε δυο ορύγματα, ενώ καθυστερεί η διάνοιξη πρόσβασης της οδού Οδυσσέως προς την Μοναστηρίου και δεν έχει καν ξεκινήσει η αντίστοιχη στην οδό Ενωτικών.
• Στην περιοχή Εγνατία - Ίωνος Δραγούμη-Βενιζέλου η Επιτροπή διαπιστώνει : "καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών" ενώ σημειώνει ότι "ο φωτισμός της περιοχής είναι ελλιπής".
• Στην περιοχή Εγνατία-Αγίας Σοφίας -Πλάτωνος "δεν υφίσταται πρόσβαση της οδού Πλάτωνος για τα οχήματα αριστερά προς την οδό Εγνατία, ούτε και διάβαση πεζών".
• Στην οδό Δελφών η Επιτροπή διαπιστώνει ότι «η κατάσταση παραμένει τραγική καθώς δεν έχει γίνει καμία ενέργεια μέχρι τώρα και τα καταστήματα παραμένουν εγκλωβισμένα.

Η Συντονιστική Επιτροπή που θα συνεδριάσει εκ νέου στις 11 Ιανουαρίου, απέστειλε υπόμνημα με τις προτάσεις της για την επίλυση των προβλημάτων, στον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Ιωάννη Μαγκριώτη και στον διευθυντή του Μετρό Θεσσαλονίκης, Ευάγγελο Γαλούση.

ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;;;;
ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ...ΧΑΛΑΡΑ...
ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ...ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ...


ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: