Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Συμφωνα με το Athens Indymedia
τα ονοματα των αστυνομικων ειναι:
Δημητριος Μαρας
Παρπουλης Χρηστος
Ποδαρας Δημητριος
Παταριδης Δημητριος


Εισαγγελική έρευνα για τη σκευωρία σε βάρος του 23χρόνου φοιτητή με τις πιτζάμες, στη Θεσσαλονίκη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παπαγεωργίου με έγγραφό του ζητεί από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Ευάγγελο Μαδεμλή να παραγγείλει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με βάση το ρεπορτάζ της «Ε». Ας σημειωθεί ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διενεργεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) με εντολή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Απο την στιγμη που η Ελληνικη Αστυνομια εχει παραδεχτει πως εγινε λαθος...και εσφαλμένα διώκουν τον φοιτητη...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ VIDEO ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΕ ΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΑ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΡΟΠΟ...
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS:

ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΜΟΛΟΤΟΦ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA.ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΩΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ!!!

ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ,ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ!!!


ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: