Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Οι φωτογραφίες του Νίκου Γιακουμίδη, αποδεικνύουν καρέ-καρέ τη σύλληψη του 23χρονου και την τοποθέτηση, στη συνέχεια, μιας βόμβας μολότοφ από άνδρες της ομάδας Ζήτα σε ένα σακίδιο που δεν ανήκει στον ίδιο. Ο ίδιος ο φωτορεπόρτερ και ο Δημήτρης Μεσσίνης, διευθυντής φωτ. τμήματος του Associated Press για τη νοτιοανατολική Ευρώπη, μιλούν στο tvxs για τις αποκλειστικές εικόνες τους.

Καρέ-καρέ, με υψηλή ανάλυση και αρκετή λεπτομέρεια οι φωτογραφίες του Νίκου Γιακουμίδη αποδεικνύουν τη σκευωρία της αστυνομίας κατά του 23χρονου. Ο νεαρός συλλαμβάνεται φορώντας την πιτζάμα του, ενώ φαίνεται ότι είναι ήδη περασμένη στον ώμο του η δική του μικρή τσάντα, την οποία μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν διεξοδικά. Στη συνέχεια, οι άνδρες της ομάδας Ζήτα φέρνουν ένα άλλο μεγάλο σακίδιο, που δεν ανήκει στο νεαρό, και τοποθετούν μέσα σε αυτό τη βόμβα μολότοφ.

«Τη στιγμή της σύλληψης, βρισκόμουν αρκετά κοντά στους αστυνομικούς και τον 23χρονο. Ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί την παρουσία μου, με διέταξαν να απομακρυνθώ, ενώ ένας άντρας προσπάθησε να σταθεί μπροστά και να καλύψει το φακό μου», σχολιάζει ο κ.Γιακουμίδης. Γι΄ αυτό και οι υπόλοιπες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, με τηλεφακό.

Διαβάστε αναλυτικά τα σχόλια των κκ.Γιακουμίδη και Μεσσίνη στο tvxs σχετικά με τις κρίσιμες φωτογραφίες:

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άνδρες της ομάδας Ζήτα μεταφέρουν τον συλληφθέντα 23χρονο προς μία κατεύθυνση, ενώ άλλος άντρας της ομάδας κινείται προς άλλη κατεύθυνση κρατώντας ένα ανοικτό σακίδιο.
Οι αστυνομικοί κρατούν στα χέρια τους – πίσω από το δέντρο – το σακίδιο στο οποίο αργότερα θα τοποθετήσουν τη βόμβα μολότοφ. «Δίπλα στο σώμα του 23χρονου, φαίνεται ένα μικρό τμήμα από την τσάντα που φορούσε κρεμασμένη στον ώμο του ο νεαρός. Έτσι αποδεικνύεται ότι άλλη ήταν η τσάντα του νεαρού, και άλλο το σακίδιο που έφεραν οι αστυνομικοί με σκοπό να του φορτώσουν τη μολότοφ», σχολιάζει ο κ.Μεσσίνης.
Εδώ φαίνεται ξεκάθαρη η τσάντα του 23χρονου, αποδεικνύοντας περίτρανα τη σκευωρία.
«Οι αστυνομικοί στο σημείο αυτό πραγματοποιούν έρευνα στην τσάντα του 23χρονου, ενώ το επίμαχο σακίδιο βρίσκεται μακριά, όπως θα δείτε σε λίγο», σχολιάζει ο κ.Μεσσίνης.
Εδώ ακριβώς βρίσκεται το σακίδιο, ένας αστυνομικός το φέρνει και κρατάει στα χέρια του μια βόμβα μολότοφ.




Φαίνεται ξεκάθαρα, καρέ-καρέ, η τοποθέτηση της βόμβας μολότοφ στο σακίδιο από τους αστυνομικούς. Ρωτάμε τον κ.Γιακουμίδη αν θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάποιος ότι το καρέ είναι πλαστό και «αντεστραμμένο». «Αυτό είναι αδύνατον, διότι για κάθε φωτογραφία δημιουργείται στη μνήμη της φωτογραφικής μηχανής ένα αρχείο, το λεγόμενο ‘αρχείο RAW’. Είναι το πρωτογενές αρχείο που παράγεται στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, για κάθε φωτογραφία που τραβούν. Αυτό περιέχει τα στοιχεία της φωτογραφίας και τον ακριβή χρόνο στον οποίο ελήφθη, ενώ κάθε αλλοίωση σε αυτό μπορεί να εντοπιστεί», εξηγεί ο κ.Γιακουμίδης. Προσθέτει ότι υφίσταται μόνο δυνατότητα διαγραφής του αρχείου, και όχι αλλοίωσής του, ενώ ο ίδιος έχει στα χέρια του όλα τα σχετικά αρχεία για τις επίμαχες φωτογραφίες.


Ο αστυνομικός φέρνει το σακίδιο που περιέχει τη μολότοφ και το τοποθετεί δίπλα στον συλληφθέντα 23χρονο.

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ,ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΟΥ;;;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ.

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009


tvxs

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na mpoune filaki oi vromompatsoi na tous kanoune tin kolara naaaaaa!

Ανώνυμος είπε...

μια μαχη τελειωσε τον δεκεμβρη ...ο πολεμος συνεχιζεται...

Αντώνης είπε...

Βγήκε λέει από το σπίτι του να πετάξει τα σκουπίδια,ενώ έξω γινόταν της πουτάνας(χημικά-κανογόνα-φωτιές).Πολύ νοικοκύρης ο (φοιτητής).Θα έπεσε πάλι κανένα τηλέφωνο σαν αυτο που έκανε ο Κουράκης και ο Αστυνομικός αναγκάστηκε να αλλάξει την κατάθεσή του.Πάντως τα ρούχα που φοράει ο νεανίας όχι μόνο δεν είναι πιτζάμες , αλλά φέρνουν σαν φόρμες παραλλαγής

Μάρτυρας κατηγορίας είπε...

Να ρωτήσω κάτι τον κύριο δικαστή πρεζα;
Ποιός άνθρωπος που κατεβάζει τα σκουπίδια φορώντας τις πιτζάμες του παίρνει μαζί του και την τσάντα του;

Ανώνυμος είπε...

kala re me doyleyetai

enai dinaton na paei gia molotof me pitzames toyiti

fainetai oti kapoios mpatsos nomize oti einai o gatos

alla o toyiti toy thn eskase pali

Ανώνυμος είπε...

7:07 μμ

Φιλε πολυ σωστες οι επισημανσεις σου.

Η υποκρισια του Πρεζα δεν εχει πατο...

Ανώνυμος είπε...

..και φορωντας (δεμενα) αθλητικα παπουτσια... για να κατεβασει τα σκουπιδια... με τις πυτζαμες... και να μενει φυτο διχως ψελισμα στους "μπατσους...." αδιαμαρτυρητος.... Κι εμας μας εχουν πιασει "μπατσοι" σε σκληρα μπλοκα και πεντε μαλακιες ανταλλαξαμε...... Οταν εισαι ΑΘΩΟΣ δεν κανεις την ΚΟΤΑ! ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟ! Και ας φας και ενα βαγονι ΞΥΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτός. φανταστείτε πόσοι άλλοι έχουν μπεί φυλακή απο φυτέματα μπάτσων. απο ναρκωτικά μέχρι όπλα. επιτέλους μια φορά να ξεβρακωθούν.

Ανώνυμος είπε...

αν και σιχαινομαι τα αναρχοειδη οπως τα σιχαινεται και το 99,99% των πολιτων αυτης της χωρας,

στη συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να βρεθουν ολοι οι μπατσοι που εστησαν αυτο το κολπακι και να πανε μεσα.

να βρεθει ειδικα αυτος που σκεφτηκε και οργανωσε ολο το κολπακι γιατι φαινεται οτι ητανε προσχεδιασμενο.

αυτη ειναι ομως η διαφορα μας αναρχοειδη. κοιταμε παντα τα πραγματα ουδετερα και οποιος φταιει να πληρωσει, ασχετα με το ποιος ειναι.

ενω εσεις τα βλεπετε ολα απο την ακραια δικη σας πλευρα γι'αυτο και το οπτικο σας πεδιο ειναι τοσο μικρο, χανετε πολλα που δεν τα βλεπετε.

anyway.

παντως εγω οταν κατεβαζω σκουπιδια ουτε τσαντα! εχω μαζι μου, ουτε φωτογραφικη μηχανη! ουτε αρχιζω να τρεχω! αν δω μπατσονια, οπως ο φιλος μας εδω.

λιγο υποπτος ο φιλος μας, ετσι?..

Ανώνυμος είπε...

βλυματα αν ηταν στημμενο
θα εκαναν πισω οι μπατσοι

ειστε τοσο φανατισμενει που δεν βλεπετε τα αυτονοητα

μονο ενας μπατσος θα μιλουσε ετσι

η καλη και αγια αστυνομια...

χαχαχαχ ασ γελασω

αντε και καλη προστασεια σε μαγαζια
νταβατζηλικη]
και εμπορειο ναρκωτικων

και φυσικα γλιψτε τα αφεντικα σας τiς τραπεζες...

Ανώνυμος είπε...

7:07,7:40,7:57,8:47,8:59 το έχετε χάσει τελείως έτσι. Ούτε αυτο που βλεπετε μπροστά σας δεν βλέπετε!!! Πόσα σκατά έχετε στο κεφάλι σας???
8:47 Άμα είχες κατέβει ποτε σε πορεία θα μάθαινες πως συμπεριφέρονται οι μπάτσοι σε αυτούς που βάση του συντάγματος έπρεπε να προστατεύουν. Η ωρα που θα μαθετε τι εστί ΕΛ.ΑΣ. ειναι κοντα, όταν θα μας κόψουν μισθους, συνταξεις και γενικά τον κώλο.

Απλα σας λυπάμαι...

Ανώνυμος είπε...

lupamai pou nea atoma skeftontai akrivws to idio opws sta deltia eidhsewn, isws na ftiaei to gegonos oti blepoun polu tv kai exoun antigrapsei ton tropo skepseis. ksefeugetai apo to thema pou einai to kataskevasma kathgoriwn kai oxi ti foreai! APLA LUPAMAI! KRIMA NEA PAIDIA RE .... pws ginamai etsi re malakes.... mas valane na tsakonomaste enw autoi kaloglentanai kai spane plaka mazi mas ! KSYPNISTE RE WRA GIA YPNO!

Kost@z είπε...

ρε νουμερακια, τι παραλλαγης και παπαριες.... Τουιτυ εχει επανω η πυτζαμα.... Τουιτυ, θυμαστε?? ο παιδικος εφιαλτης σας οταν σας κυνηγαγε ο φασιστας γατος...

Ανώνυμος είπε...

Αποβλακωμένοι χαφιέδες των μπάτσων, γιατι δε πάρε στην Αστυνομία και κάθεστε και υποστηρίζετε τους δολοφόνους. Μόνο αν είστε ίδιοι και γουρούνια μπορείτε να υποστηρίζετε την Αστυνομία.

Αντε στο διάολο και στην Αστυνομία!

Να γλιτώσουμε απο τους χαφιέδες

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς σε αυτό το blog έχει παρεξηγηθεί η έννοια της απόδειξης.

Περίτρανη απόδειξη αυτού που λέω είναι ότι όλοι οι σχετικοί με την φωτογραφία γνωρίζουν ότι τα metadata (μεταξύ άλλων και το πότε τραβήχτηκε) μιάς φωτογραφίας μπορούν να αλλοιωθούν με εύκολο τρόπο.

Με τέτοια βίντεο και φωτογραφίες μπορώ να "αποδείξω" ό,τι θέλω.

Επί την ευκαιρία, απαράδεκτο τα πολιτικά ρούχα (με ή χωρίς κουκούλες) στην αστυνομία.

greekabroad@googlemail.com είπε...

@6:43μμ. Γιατί δεν διαβάζετε τα σχετικά με το αρχείο Raw των φωτογραφικών μηχανών στο 7 Σε παίρνει αριστερά.blogspot;

Συγχωρέστε με που δεν δίνω λινκ ή ίσως να μην το γράφω και σωστά.

Αν κάποια/ος μπορεί, ας δώσει ένα λινκ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τα ρούχα που φοράει ο νεανίας όχι μόνο δεν είναι πιτζάμες , αλλά φέρνουν σαν φόρμες παραλλαγής
gaiti re μιδα .λογαριασμο θα σου δωσουμε και για τα ρουχα που φοραει ο καθεις εν του οικου του???/ οτι γουσταρει μπορει να φοραει ρε μλκ.αυτο ειναι το θεμα.?? το τι φοραει ή το τι του φορτωσανε?? που στην ευρωπη γινεται αυτο ρε αφρικανοι ???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίδες θα μας τρελλάνετε??? Το παιδί κατέβηκε με την τσαντούλα του γιατί σκεφτηκε να πετάξει πρώτα τα σκουπίδια και μετά να κάνει πικ νικ εκει στο παρκάκι..!!! Τι σας φαίνεται παράξενο??? Και σαν άπλυτος σκέφτηκε να κοιμηθεί και στο παγκάκι με την πιτζαμούλα του.!! όλα ειναι ξεκάθαρα..! Τι σας κάνει ενύπωσε..!! Κάθε άνθρωπος την ώρα που πετάει τα σκουπίδια έχει μαζί του ενα σακίδιο, και μια φωτογρ. μηχανή..!! Θεωρείται "must"..!!