Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2009

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΖΙΠ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 31χρονος οδηγός ταξί που κατηγορείται για πυροβολισμούς σε βάρος πολιτών, μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης Τακτικής Ανακρίτριας
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροί του, Ν. Κανατάκης και Γ. Αναγνωστάκης "δεν είναι καν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του".
Μάλιστα, υπέβαλαν στην ανακρίτρια αιτήματα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αλλά και για κράτηση και νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Κατάθεση έδωσε και ο επί δύο χρόνια, ψυχίατρος του κατηγορουμένου, Μ. Μυλωνάκης.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους η απόφαση της ανακρίτριας αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες.

ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2009

2 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΘΕΑΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει η νομοθεσία να υποχρεώνει τον κάθε ψυχίατρτο, κλπ με απειλή ποινής, ν΄αναφέρει στις ΑΡΧΕΣ τη ενδεχόμενη περίπτωση διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων από τέτοιους αρρώστους. Ο ταξιτζής που εξεταζόταν επι 2 έτη απο τον καθηγητή ΜΥΛΩΝΑΚΗ έπρεπε να στερηθεί τουλάχιστον την επαγγελματική άδεια ταξιτζή. Οι τυχόν ενστάσεις περί προσωπικών δεδομένων είναι ακατανόητες αλλά και επικίνδυνες για το κοινό. Επίσης και ο οφθαλμίατρος που εξετάζει κάποιον που έχει σοβαρό πρόβλημα όρασης, που τον εμποδίζει να βλέπει καλά, θα πρέπει αμέσως να ειδοποιεί τις αρχές για αφαίρεση του άδειας οδήγησης.